Menu

Afvallen

Heb je alles al geprobeerd om af te vallen en toch lukt het je niet om je streef gewicht te behalen of te behouden.

Misschien herken je het wel, elke ochtend neem je je voor, vandaag doe ik het anders, snoep ik niet stop ik als mijn bord leeg is, en voor dat je het weet ga je toch weer de fout in. Daardoor voel je weer gefaald en waarschijnlijk boos op jezelf.

Gelukkig hoeft het zo niet te zijn, er is een oplossing voor jouw probleem. Wat je uitdaging ook is, te grote maaltijden, teveel snoepen of snacken er is een oplossing.

Het kan zijn dat de virtuele maagband de oplossing is, maar ook speciale hypnotherapie om snoepen en snacken weg te krijgen is een van de oplossingen die er voor je zijn.

Resultaat gewoon genieten van eten, geen honger meer en toch afvallen.

Benieuwd wat voor jou werkt?

Laten we samen kijken welke oplossing voor jou werkt.

 

 

Ervaringen van 2 tevreden cliënten!

“Patty had haar hoop verloren!”

Zonder jou zou ik nu nog 97.3 kilo wegen of misschien al wel meer… maar ik kan met trots zeggen dat ik na 4 weken en 3 dagen 91.6 kilo weeg. Nog steeds te veel, maar ik val af, kleding wordt ruimer, ik voel me goed, knieën gaan beter… wat ik niet meer durfde te hopen lijkt te gaan lukken, dankzij jou !!! Ik ben je onwijs dankbaar voor alles wat je voor me doet !!!

“Pia, Ik was echt toe aan de volgende stap.”

Pia was toe aan de volgende stap. Ze besloot de virtuele maagband een kans te geven en was erg blij met het resultaat! Pia blij, wij blij! Bekijk haar review! ☝️😃

Pia

Laten we samen kijken welke oplossing voor jou werkt.

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Ron Meijering is aangesloten bij:

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten.
Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional.

Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

SKJ

Stel je vraag

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.