fbpx Menu

Afvallen door hypnose

Afvallen door hypnose? Ontdek HypnoSlim! Samen met mental coach en geregistreerd hypnotherapeut Ron Meijering lukt het wél.

Blijvend gewichtsverlies met HypnoSlim®

Je hebt elk dieet geprobeerd. Met wisselend succes. Jammer dat die kilo’s telkens weer terugkomen na het afvallen. En nog een paar extra. Waarom wil het maar niet lukken om minder te eten en op gewicht te blijven? En waarom gaf zelfs een virtuele maagband slechts tijdelijk resultaat? Het klinkt misschien gek, maar afvallen begint tussen je oren. Of je nou af en toe te veel snoept of elke dag heftige eetbuien hebt, de oorzaak ligt diep in je onderbewustzijn.

Ik ben Ron Meijering, mental coach en geregistreerd hypnotherapeut. Met een brede aanpak van mental coaching en hypnose volgens de HypnoSlim® methode help ik je afvallen. Stel je vraag

Elk pondje gaat door het mondje, of toch niet?

Je hoort het zo vaak misschien, elke pondje gaat door het mondje. Ik heb door de begeleiding van mijn cliënten ontdekt dat veel mensen die af willen vallen juist te weinig eten.

Wil jij graag weten wat er bij jou voor zorgt dat je niet afvalt? Vul hieronder je gegevens in en ik stuur je een vragenlijst toe om er achter te komen hoe jou metabolisme (verbranding) werkt en wat er nu voor zorgt dat jij niet afvalt. Als je mij de antwoorden per e-mail toestuurt maak ik aansluitend een half uur tijd vrij om de vragenlijst samen met jou door te nemen.

Mental Coaching Bij Afvallen

Als mental coach onderzoek ik samen met jou hoe jij naar jezelf kijkt. Wat je wilt veranderen. Waar je behoefte aan eten of snoepen vandaan komt. Biedt het rust of troost op stressvolle momenten? Eet je negatieve emoties weg? Vind je het gewoon lekker of gezellig? Is het een gewoonte op bepaalde momenten, zoals achter je bureau of onderweg? Met deze inzichten gaan we er samen aan werken om jouw behoefte aan vet en zoet weg te nemen.

Afvallen door hypnose

Afvallen door hypnose wordt steeds vaker toegepast om de dieperliggende oorzaken van jouw behoefte aan eten en snoep aan te pakken. Als geregistreerd hypnotherapeut breng ik je in een veranderde staat van bewustzijn, ook wel bekend als trance. Onder hypnose achterhalen we de onbewuste triggers die ervoor zorgen dat jij (weer) gaat eten. En we vervangen je reactie op deze triggers – het eten of snoepen- door een gezonde, meer productieve reactie.

HypnoSlim™: succesvol afvallen met een virtuele maagband

Een succesvolle behandeltechniek voor afvallen door hypnose is de HypnoSlim™ methode, een combinatie van coaching, gedragstherapie en een virtuele maagband. Onder hypnose geef ik je de suggestie dat er een maagband is aangebracht. Door deze virtuele maagband denkt je onderbewuste dat je minder eten nodig hebt. En geven je hersenen minder snel een hongersignaal af. Daardoor eet je minder en zul je geleidelijk en blijvend gewicht verliezen.

Afkicken van suiker en vet

De eerste paar weken zonder snoep of vet eten zijn het moeilijkst. Je lijf moet afkicken van suiker en vet en daardoor krijg je afkickverschijnselen. Maar ook mentaal vindt een afkickproces plaats. Hypnose kan je helpen de afkickverschijnselen beter te doorstaan. Verder krijg je praktische tips en trucs om de drang naar zoetigheid of vet eten te weerstaan.

Ga je samen met mij jouw uitdaging aan: afvallen?

Ja ik wil afvallen

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je anorexia, boulimia, binge eating of overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

HVNL  SKJ

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.