Maak de weg naar je droomlichaam vrij zonder dieet

In minder dan 12 weken je eetpatroon blijvend veranderen en weer blij zijn met je eigen lichaam!

Dit alles begint met het zetten van de eerste stap, het downloaden van mijn gratis E-book ‘de 10 gouden regels voor succesvol afvallen’

Na het lezen van mijn E-book:

 • Weet je waarom diëten tot het verleden behoort
 • Weet je wat je aan kunt passen om het afvallen makkelijk te maken
 • Ligt de weg naar zelfverzekerdheid en blij zijn met je lichaam open
 • Heb je notities gemaakt die je helpen je doel te bereiken
 • Kun je eindelijk op een gezonde manier aan jezelf gaan werken

Het E-book wordt na het aanvragen binnen enkele minuten in je mailbox afgeleverd!

Ik wil dat gratis E-book hebben!

Reken voor eens en voor altijd af met dat gejojo.

‘Vanaf maandag ga ik weer gezond eten’ of ‘ja, er moet weer wat vanaf’. Het eerste wat we doen is naar de supermarkt rennen of rijden en de hele winkelwagen volgooien met gezonde producten. Dat houden we twee weken vol voor de neiging naar ongezond eten toeslaat.

De verjaardag waar de chips op tafel wordt gezet waar je je ogen niet vanaf kunt houden. De biertjes bij de kantine waar je geen ‘nee’ tegen durft te zeggen. We kennen het allemaal. Jij ook. Naderhand is het hek van de dam en denk je ‘laat ook maar’. ‘Nu is het toch al verpest’

Jij wilt daar ook klaar mee zijn, toch? Dat gejojo? Je wilt weer blij zijn met je eigen lichaam, zelfverzekerd in de spiegel kunnen kijken?

Samen gaan we dat regelen. Zonder een streng dieet. In mijn E-book leer jij hoe je je leven aan kunt passen zodat afvallen geen moeite kost. Twijfel niet, ga een leuk, zelfverzekerd en dieetvrij leven tegemoet.

De 10 gouden regels die je ontvangt zijn GOUD WAARD

Ik geef je mijn 10 gouden regels voor succesvol afvallen. Deze zijn gebaseerd op jarenlange onderzoeken naar eetpatronen, gewoonten en de werking van het brein.

Door te beginnen met een laagdrempelig gratis E-book krijg jij meer inzicht in je eigen eetpatroon en voeding in het algemeen. Het is gratis en gaat je een stuk verder brengen dan de betaalde programma’s van anderen.

Voeding is niet iets slechts. Het wordt altijd geprojecteerd als iets slechts. Wanneer je te veel neemt, word je te zwaar. Het gaat om de juiste dingen eten, rust te creëren in je leven en leren blij te zijn met jezelf. Mijn 10 gouden regels gaan je daarbij helpen.

Binnenkort komt deze te vervallen, het biedt eigenlijk té veel waarde waardoor we in principe niet meer samen hoeven te werken.

In het E-book ontdek je:

 • Waarom zes maaltijden per dag nuttigen niet goed voor je is
 • Hoe insuline je afvalpogingen om zeep helpen
 • Hoe innerlijke rust bijdraagt aan succesvol afvallen
 • Hoe makkelijk het is om te veranderen
 • Handige tips waardoor alles net wat eenvoudiger wordt

Zodat jij:

 • Makkelijker met minder eten om kunt gaan
 • Insuline niet langer je tegenstander zal zijn
 • Je rust creëert in je leven en sneller tevreden zal zijn met jezelf
 • Die verandering echt kunt realiseren
 • Kunt ervaren hoe makkelijk afvallen met de juiste hulp is

Anderen behaalden ook resultaten met mijn E-book, lees hun ervaringen:

Ik had toen ik begon veel twijfels, ik was heel sceptisch. Ik dacht eerst zien dan geloven. Aan de andere kant was ik toe aan een nieuwe start.

Achteraf ben ik heel blij dat ik het gedaan heb, Nu in 11 weken 13 kilo lichter. Elke week mijn riem een gaatje strakker😀

- Pia

Wat ik niet meer durfde te hopen is gelukt, dankzij Ron.

Door Ron heb ik geleerd om door te gaan ook als het even tegen zit en dat je dan je doel wel kan bereiken.

Na 1 jaar mijn doelgewicht van 75 kilo bereikt💪

- Patty

Ron doet meer dan alleen even de hypnose sessie, even een appje tussendoor hoe het met je gaat of als je gaat trouwen.


Dat heb ik als erg fijn ervaren.
Wat ik ook erg fijn vond, is dat je ook echt waardevol.


Ik had wel echt mijn twijfel bij de start, maar nu ben ik natuurlijk super blij met het resultaat😊🙏

- Angelique

Over Ron

Van mijn dertiende tot mijn achttiende had ik anorexia. Vaak hoor je het bij meiden terugkomen, ik had er als jongen last van. Ik werd gepest, voelde me anders dan anderen en was niet blij met mijn eigen lichaam. Door te gaan werken in de bakkerij durfde ik beetje bij beetje afstand te nemen van mijn eetstoornis.

Ik kon mezelf zijn daar in die bakkerij. Niemand deed moeilijk tegen me, collega’s waren zelfs blij met me. Ergens aan bij kunnen dragen heeft mij laten groeien als persoon.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het leven soms is als je niet blij bent met je eigen lichaam. Je voelt je niet fit, je denkt dat anderen wat van je vinden. Het zit allemaal in je hoofd. Dat zat het bij mij ook. Om die reden heb ik besloten je te willen helpen.

Ik help inmiddels meer dan 200 mensen weer blij te zijn met zichzelf. Zij ervaren, door eigen inzet en mijn hulp, hoe mooi het leven kan zijn wanneer je jezelf gezond en vooral goed voelt.

Het is mijn doel jou te laten genieten van het leven en blij te laten zijn met jezelf. Dat jij weer kunt lachen als je jezelf in de spiegel aankijkt. Samen gaan we daarvoor zorgen. Ik weet dat je het kunt, het begint allemaal met het aanvragen van mijn gratis E-book. Doe dat daarom nu en ervaar zelf wat het met je doet.

Het E-book wordt na het aanvragen binnen enkele minuten in je mailbox afgeleverd!

Ron Meijering