fbpx Menu

Gratis online inloopspreekuur

3 Ervaringsdeskundige coaches van Ron Meijering starten met een gratis toegankelijk Online inloopspreekuur.

Collin van Almkerk, Thijs de Jong en Ron Meijering zetten zich in om iedereen die een strijd met eten voert weer een goede relatie met voeding te geven.

Vanaf 1 januari hebben Collin van Almkerk, Thijs de Jong en Ron Meijering hun krachten gebundeld.

Samen ondersteunen ze mensen op het gebied van voeding door op een unieke en holistische wijze mensen te helpen met het verkrijgen van een gezonde relatie met eten.
Om iedereen de mogelijkheid te geven om laagdrempelig zijn of haar vragen te stellen starten ze met een kosteloos online spreekuur. Tijdens dit spreekuur kan iedereen, cliënten, ouders of verzorgers terecht met hun vragen.

Het maakt niet uit wat je uitdaging is. Misschien is jouw strijd elke dag de snoepkast die roept, of dat je toch net even teveel eet. Maar het kan ook zijn dat eten je niet meer lukt. Wat je ook ervaart, het belemmert je om gelukkig te zijn en om je lekker in je vel te voelen.
Wij helpen je om tot de kern van het probleem te komen en helpen je om het daar op te lossen.

Bij Ron Meijering kan je terecht wanneer je vastloopt met eten. Dat kan een eetstoornis zoals Anorexia, Boulimia of Binge Eating zijn, maar ook als je wilt afvallen en het je maar niet lukt om jouw vaste patronen te doorbreken. Ook al heb je het al zo vaak geprobeerd.

Onze visie is: Door het coachen, behandelen en activeren van je eigen wilskracht passen
we jouw onbewuste patronen aan die je belemmeren in je omgang met eten. Wij begeleiden mensen naar een gelukkig, vrij en energiek leven. Wij helpen je zonder zelfdwang naar nieuwe en zelf helpende denkpatronen.

Missie: Het is onze missie om mensen te helpen hun strijd met eten permanent te beëindigen. Door niet het symptoom te bestrijden maar tot de kern van het probleem te komen. Dit door middel van coaching, inspireren, motiveren en het activeren van je eigen onbewuste krachten en vermogens.

Samen met jou zorgen wij ervoor dat je weer vrij in het leven staat en vol trots en zelfvertrouwen je leven kan leven zoals jij dat wil!

Wil jij aan de slag met jouw uitdaging, meld je dan hier aan voor ons gratis online inloopspreekuur van 23 maart met die avond als coach Ron

Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken.

Warme groet Ron, Collin en Thijs!

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.