Menu

Groepscoaching

GroepscoachingHeb je het gevoel dat je de enige bent met zo’n vervelende eetstoornis? Groepscoaching is een effectieve manier om af te rekenen met je eetstoornis. Je lijf in balans te brengen en weer baas over je eigen leven te worden. De begeleiding van de coach en de interactie met andere deelnemers creëren een grote verbondenheid en saamhorigheid. Deel je vragen en zorgen met de groep. Ga samen dezelfde uitdaging aan. Daardoor krijg je meer begrip, acceptatie en tolerantie naar jezelf en naar de anderen.

Vraag informatie aan

Zo ziet de groepscoaching eruit

Persoonlijke intake

Groepscoaching start met een persoonlijke intake. Daarin bepalen we allereerst of je er klaar voor bent. Of je echt gemotiveerd bent om nu eindelijk af te rekenen met je eetstoornis. Maar ook of ik de juiste persoon ben om jou hiermee te helpen.

Daarnaast onderzoeken we bij welke wijze van coachen jij je het prettigst voelt. Als blijkt dat groepscoaching voor jou de beste aanpak is, wordt dat je volgende stap.

Coachingsweekend

Samen met de groep gaan jullie in een weekend samen aan de slag met jouw persoonlijke doelen. In de  intensieve coachingssessie’s leggen we samen een goede basis voor jouw nieuwe start. Daarna kan je kiezen voor de online sessies, of om deel te nemen aan de besloten Facebook groep. Elke sessie wordt afgesloten met een huiswerkopdracht. In de volgende sessie bespreken we de resultaten.

Online sessies en opdrachten

Naast de groepscoaching is het mogelijk om daarna online sessies af te spreken als je daar behoefte aan hebt. Elke sessie wordt afgesloten met een huiswerkopdracht. In de volgende sessie bespreken we de resultaten.

Besloten community op Facebook

In de besloten Facebook community trek je drie maanden lang samen op met je groep. Je kan hier je vragen stellen, je verhaal delen en steun geven en vragen.  Als aanvulling daarop, is er wekelijks een Facebook live meeting. Na afronding van het coachingsprogramma blijft de besloten community actief en blijft er een mogelijkheid om deel te nemen aan de wekelijkse Facebook live meetings.

Wat deelnemers zeggen

“Bijzonder, liefdevol, leerzaam, waardevol en lifechanging; zo heb ik de coaching van Ron ervaren.”

“Ik heb goed nieuws… Ik ben 100% van mijn boulimia af, en wil je bedanken. Zonder jou had ik dit allemaal niet kunnen doen, en ik waardeer het echt heel veel!. Met vriendelijke groet, Teun”


 

Spreekt groepscoaching jou aan?

Ik help je graag bij het kiezen van de meest geschikte aanpak en om samen aan de slag te gaan! Bel me op 06 – 14 64 23 02 of vul het contactformulier in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug om samen met jou te onderzoeken of individuele coaching bij jou past. En wanneer je kan starten.

Vraag informatie aan

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

 

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.