Heb jij hulp nodig bij afvallen?

Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk dit is en heb een unieke methode ontwikkeld

Afvallen is meer dan alleen een lijstje volgen met wat je moet eten. Ik beloof je door middel van mijn eigen ervaring, en een unieke combinatie van voedingsadvies en een mix van Hypnose en NLP een blijvend en snel afval resultaat met een grote glimlach!

 • Ik ben zelf ervaringsdeskundig en weet hoe het is
  Als jongen heb ik jaren lang strijd gevoerd met eten, ik weet waar je mee worstelt en ik weet ook dat het zo niet hoeft te zijn.
 • Ik heb een unieke behandelmethode ontwikkeld
  Een diëtist weet veel van voeding en een Hypnotherapeut weet veel van je brein. Ik heb deze twee weten te combineren, waardoor we snel tot de kern van jouw uitdaging komen.
 • Snel en blijvend resultaat, geen gejojo meer!
  Door mijn ervaringsdeskundigheid en de combinatie van je lichaam en je hoofd bereiken we samen snel en blijvend resultaat voor altijd.
 • Samen testen welke methode het beste bij jou past
  Door middel van een unieke test met vragen komen we erachter wat voor jou de sleutel naar je oplossing is
 • Helemaal online of op mijn praktijk in Wageningen
  Wanneer je het prettig vindt om elkaar face-to-face te ontmoeten ontvang ik je graag op mijn praktijk in Wageningen. Maar het kan ook helemaal online.
GRATIS TEST AANVRAGEN

Ervaringen van twee tevreden cliënten

Marika heeft nooit meer last van snoepbuien

Patty had haar hoop verloren

Even een berichtje tussendoor Ron. Ik heb geen enkele keer meer behoefte om te snoepen/snaaien of te snacken. Het voelt nog altijd als een wonder en ik weet zeker dat het wegblijft. Ben er zo blij mee, bedankt!

Zonder jou zou ik nu nog 97.3 kilo wegen of misschien al wel meer... maar ik kan met trots zeggen dat ik na 4 weken en 3 dagen 91.6 kilo weeg. Nog steeds te veel, maar ik val af, kleding wordt ruimer, ik voel me goed, knieën gaan beter... wat ik niet meer durfde te hopen lijkt te gaan lukken, dankzij jou !!! Ik ben je onwijs dankbaar voor alles wat je voor me doet !!!

Onze oplossingen

Afvallen, je levensstijl veranderen en stoppen met snoepen en snaaien!

Kijk welk oplossing het best bij jou paste en vul de test in!

Virtuele Maagband Programma

Virtuele maagband en Life Programma

Virtuele maagband Anti snoepbui programma

BEZOEK ADRES

Ron Meijering
Nudepark 97 - Kamer 3, 2e verdieping
6702 DZ Wageningen
1

Parkeren
Er zijn voldoende gratis parkeer plaatsen voor de deur

Openingstijden: Alleen op afspraak, Maandag - Vrijdag 09:00 - 17.00