Masterclass Controle Over Je Leven en Krijg Volop Zelfvertrouwen!

Leer de 5 Eenvoudige Stappen Die Je Helpen Om Weer Blij en Gelukkig Met Jezelf Te Zijn. 

Reserveer NU Jouw Plek

Wacht niet te lang plaatsen zijn beperkt!

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Herken je dit ook?

Misschien twijfel je nog of je een probleem hebt met eten omdat het voor jou zo normaal is geworden. Het zou maar kunnen dat je hier bent, omdat je wilt dat het anders wordt maar je twijfelt of dat überhaupt kan. Wellicht ervaar je ook dat jouw zelfbeeld volledig afhankelijk is van wat en hoeveel je eet? 

Waarschijnlijk ervaar je elke dag stress en ben je altijd maar bezig met eten en hoe je eruit ziet. Ook zou je kunnen ervaren dat wat je doet nooit goed genoeg is. En wil je controle leren los laten over eten en minder perfectionistisch te zijn? Herken je jezelf in een van de volgende situaties; dat je de hele dag tegen jezelf praat over eten en je zelfbeeld? Of dat je eten heel erg koppelt aan je zelfvertrouwen, ofwel veel eten of niet eten? Of dat je bij de lichtst vorm van stress al begint te snaaien of in eens geen trek meer hebt.

Stel je zelf eens voor hoe het zou kunnen zijn om weer lekker in je vel te zitten. En weer volop zelfvertrouwen en zelfliefde te voelen en daardoor volledige controle over je leven te ervaren. 

Als je dit zo leest en je wilt weer volledige vrijheid ervaren, ben je het dan met me eens dat je daar een plan of een aanpak voor nodig hebt die jou helpt om je volledig blij en happy te voelen.

JA! Ik Wil Een Plan

Wat Leer Je Tijdens De Masterclass?

Je Leert Hoe Jij:

 • Weer volledige controle over je leven krijgt en niet het eten de controle heeft;
 • Weer zelfvertrouwen en zelfliefde te voelen en dat hoe je er uit ziet daar niets mee te maken heeft;
 • Je weer zeker kunt voelen en dat het je niet uitmaakt wat een ander daarvan vindt; 
 • Je dromen en doelen kan realiseren en niet altijd de ander op plek 1 hoeft te zetten; 
 • Dat dun of dik zijn niets te maken heeft hoe een ander over jou denkt.
 •  

Wil jij af van...

 • De continue strijd in je hoofd over wel eten of juist niet eten?
 • De continue strijd over wel sporten of niet sporten?
 • Het gevoel dat je nooit goed genoeg bent ongeacht wat je ook doet?
 • Die constante angst en stress die je tegenhouden om volledig jezelf te kunnen zijn?
 • Alle belemmerende gedachten die je nu tegenhouden?
 • Alles wat je jezelf verplicht oplegt om je continu maar beter te voelen?

Verlang jij naar...

 • Dat je volledig jezelf durft te zijn?
 • Het gevoel dat je controle hebt over je leven?
 • Dat je weet dat je goed bent zoals je bent ondanks wat er ook gebeurt?
 • Dat eten iets iets normaals is voor je waar je geen continue strijd mee hebt?
 • Dat je elke morgen met energie uit bed stapt en zin hebben in de dag?

Dan heb je de volgende stap gevonden!

Met Deze Masterclass Leer Je Weer Controle Over Je Leven Te Krijgen

Heb je het idee dat je er nog niet klaar voor bent?

Wellicht voel je dat je er nog niet klaar voor bent en dat is heel begrijpelijk. Ik ken dat gevoel maar al te goed. Maar stel je eens voor dat je gewacht had met leren lopen totdat je er klaar voor was? Dan had je waarschijnlijk veel later gelopen of helemaal niet. Is het niet zo dat je er klaar voor bent wanneer je de 1e stap ook daadwerkelijk zet?

Ik ken het stemmetje in je hoofd maar al te goed dat constant excuses verzint om maar niet te veranderen, terwijl je weet dat je wil en moet veranderen. 

Ik weet ook dat hoe langer je wacht dat het steeds moeilijker wordt om je uitdagingen te overwinnen. Ook jij hebt het in je om weer volledig jezelf te zijn en je heel gelukkig te voelen. 

Ik wil alvast dat je één ding weet, wat je ook al hebt geprobeerd en wat mensen ook tegen je hebben gezegd, ik weet dat ook jij het kan overwinnen en daar kan ik je bij helpen.

8 Februari 2020 13:00 tot 17:00

Van Der Valk Hotel, Laan van Westrooijen in Tiel

50 plaatsen beschikbaar. Zorg dat je erbij bent!Wie Spreekt Er Op Deze Masterclass?

Ron Meijering is een ervaringsdeskundige coach die laat zien dat een eetstoornis niet iets is waar je mee moet leren leven.

Geboren in een gezin van 4 kinderen in Rhenen, krijgt hij op zijn 13e de eetstoornis Anorexia. 

Hij weet precies hoe de uitdaging met eten voelt.

Van zijn dertiende tot zijn achttiende had hij anorexia en later ook boulimia. Hij werd op school gepest en voelde zich anders dan de anderen. Hij ging de opleiding Brood en Banket volgen op de LTS in Wageningen en aan de slag bij Bakker Veldt in Veenendaal. Dit was zijn beste besluit ooit.  

Want wat gebeurde er gebeurde was levensveranderd voor Ron. Beetje bij beetje durfde hij afscheid te nemen van zijn eetstoornis. Dit kwam omdat hij zichzelf kon zijn., Iets kon bijdragen. Hij leerde en kreeg de ruimte om te groeien en zichzelf volledig te ontwikkelen. Dit alles was mogelijk omdat hij zich bevond in een liefdevolle, fijne en veilig omgeving. Dat was precies wat hij nodig had.

In 2011 besloot Ron om het anders te doen hij maakte het zijn missie om zijn eigen ervaringsdeskundigheid in te zetten om andere jongens en meiden te helpen met hun strijd in het leven. Hij richt samen met zijn familie de stichting Anorexia Jongens op.

Nu helpt hij succesvol jongens en meiden van hun uitdaging met eten af.

Hij weet wat voor een "mindfuck" je brein met je speelt en hij weet ook dat je daar uit kan komen. Hij en zijn cliënten zijn het levende bewijs.

Benieuwd naar voorgaande ervaringen van Ron?

Ron was een van de deelnemers van SpeakersNight 2019 - Ron vertelde hier zijn levensverhaal en waarom hij nu expert is op zijn vakgebied op het gebied van uitdaging met eten overwinnen.

Ron is te gast als ervaringsdeskundige coach over de uidaging met eten, tijdens de uitzending van 5 uur Live op RTL-4 op woensdag 30 augustus 2018. Kijk de uitzendig hier terug.

Ron is Succesvol spreker en coach bij de Speakers Acedemy van Andy Harrington Londen in de UK.

Testimonials

Twijfel je nog? Kijk wat anderen eruit hebben gehaald!

“Ron heeft mij geholpen om de kracht in mezelf te vinden en mijn eetstoornis te overwinnen. De begeleiding heb ik als heel prettig ervaren, waarbij er zowel ruimte is voor een lach als een traan! De oefeningen die ik kreeg waren soms confronterend, maar hebben me absoluut vooruitgeholpen in het proces. Ron is oprecht betrokken bij je en geeft ook openheid over zijn eigen leven, wat helpt om een vertrouwensband op te bouwen en samen verder te komen. Voor mij was het de beste stap die ik had kunnen zetten!” Jasmijn


“Ik zou coaching van Ron Meijering zeker aanraden, hij weet waar hij over praat. Eigen ervaring en jaren ervaring als coach is denk ik hierin ook echt een belangrijk onderdeel. Zou het iedereen aanraden! Twijfel niet maar neem die stap!” F.


“Ik ben heel blij dat ik dit traject heb gevolgd. Het heeft mij erg geholpen, ik heb niet altijd gehoord wat ik gehoopt had maar juist dat heeft mij erg geholpen. Dus ik zou de coaching zeker aanraden.”


“Ik kwam bij Ron Meijering voor een eetstoornis. Bij spanning at ik nauwelijks en dit had invloed op mijn dagpatroon. Ron heeft mij inzicht gegeven in mijn spanningen en we zijn hiermee aan de slag gegaan. Ik dacht veel, vaak vanuit anderen, wat mij veel stress opleverde. Ron heeft mij geholpen met bewustwording hiervan en oplossingen hiervoor. Dit deed hij op een eerlijke manier, wat ik heel waardevol vond. Ik vond de sessies heel leerzaam en ik heb veel geleerd. Ik heb grote stappen gezet en blijf nu op deze weg doorgaan. Dat wil zeggen: blijven uiteten (spannende situatie voor mij) en minder denken maar meer doen.”


“Na een lange tijd heb ik in mogen zien dat herstellen van de eetstoornis zo veel beter is dan er in blijven hangen. Ik kruip steeds vaker zelf achter het stuur, dat is 100 keer fijner en beter.” J.


“Na een lange tijd heb ik in mogen zien dat herstellen van de eetstoornis zo veel beter is dan er in blijven hangen. Ik kruip steeds vaker zelf achter het stuur, dat is 100 keer fijner en beter.” J.


“Lieve Ron Bedankt voor alles, voor je inzet en je wijze woorden die mij helpen en geholpen hebben. Je hebt mij laten groeien en laten inzien hoe mooi het leven kan zijn. Ik heb veel geleerd. Ik hoop dat je nog vele anderen mag helpen.”

Ik heb goed nieuws… Ik ben 100% van mijn boulimia af, en wil je bedanken. Zonder jou had ik dit allemaal niet kunnen doen, en ik waardeer het echt heel veel!. Met vriendelijke groet, Teun”


“Ik heb de coaching als een heel leerzaam traject ervaren waarbij ik tot andere inzichten ben gekomen. Een hele andere manier van coaching dan in klinieken e.d. Vooral ook gericht op het lichamelijke aspect en ik geloof daar ook in. Denk wel dat er psychisch ook wel altijd iets aan ten grondslag ligt maar raakt verstoord door te gaan diëten!”


“Mijn ervaring met Ron als coach is een hele positieve. Hij kijkt naar mij als persoon en sluit ook aan bij wat ik nodig heb, in mijn tempo. Ron is er voor mij wanneer ik dat nodig heb en begeleidt mij op een warme manier.” Mandy uit Tilburg


Mijn grootste inzicht naar aanleiding van de coaching van Ron is, eerst goed voor je lichaam zorgen, dan komt de rest vanzelf. Ook heb ik geleerd om eerst te voelen in plaats van te denken. En ook dat ik meer kan dan ik dacht. Tip vooral gaan! H.


“Het gaat eigenlijk heel goed met onze dochter. Zij wil er echt vanaf en is er helemaal klaar mee. Natuurlijk heeft ze ups en downs, maar een figuurlijke schop onder haar kont helpt haar wel.  

Aankomen is nog wel met héle kleine beetjes.Wat we wel echt merken is; dat we gedurig de oude gezellige M. weer terug zien en dat voelt zo goed….. Kortom we zien en merken echt verschil met voor en na de behandeling. Toppie:-)”


Tickets RESERVEER JOU PLAATS VOOR DE MASTERCLASS

Er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar boek jouw ticket dus NU!

Gold Ticket

 • ​ Toegang tot de volledige masterclass (Waarde 97 euro)
 • Nu gratis toegang

Platinum Ticket (gratis toegang FB Groep)

 • Toegang tot de volledige masterclass (Waarde 97 euro)  
 • 2 maanden toegang tot de besloten Facebook groep (waarde 65 euro)

Diamond Ticket (gratis Q&A en VIP plaats)

 • Toegang tot de volledige masterclass (Waarde 97 euro)  
 • 2 maanden toegang tot de besloten Facebook groep (waarde 65 euro)
 • Gratis live vraag en aanbod na de Masterclass (waarde 97 euro)

Praktische informatie

Waar: Van Der Valk Hotel Tiel. Laan van Westroijen 10, 4003 AZ Tiel

Wanneer: Zaterdag 8 februari 2020 van 13 :00 tot 17:00

Parkeren: Genoeg parkeer plaatsen voor de deur.

Wat neem je mee? Jezelf een Buddy en een goed humeur

Bekijk de kaart

Veelgestelde vragen

Mocht je vragen hebben die er niet tussen staan neem dan gerust contact met ons op via ron@ronmeijering.nl

 • Mag ik een vriend(in), kennis of familielid meenemen?

Ja, je mag een vriend(in), kennis of familielid meenemen. Ik moedig dit juist aan, hou er wel rekening mee dat jullie allemaal een ticket nodig hebben om toegang te krijgen tot de Masterclass. Als je een ander vertrouwenspersoon mee wil nemen dan mag dat natuurlijk ook.

 • Ik ben jonger dan 18 mag ik dan ook naar de Masterclass komen?

Als je jonger dan 18 bent dan ben je natuurlijk ook welkom om naar de Masterclass te komen. Belangrijk is wel dat er altijd een ouder familie lid of verzorger bij is.

 • Wat kan ik verwachten van de Masterclass?

Je kunt verwachten dat je eindelijk de antwoorden krijgt op hoe ook jij je eetstoornis kan overwinnen. Ik geef je de sleutel naar buiten jij hoeft hem alleen nog maar bereid te zijn om hem om te draaien.  

DAT IS EEN GEDURFDE UITSPRAAK. En hier is waarom wij er vertrouwen in hebben om deze bewering te doen:  

Zelf ben ik door dezelfde fases gegaan als jij nu. Op basis van mijn keuzes heb ik de overwinning gemaakt. Daarom geloof ik er ook dat jij deze kan leren en je eetstoornis kan overwinnen.

 • Hoe weet ik nu of dit iets is voor mij?


Ervaar jij nu:  

 • Strijd met eten zodat je niet kan genieten van je leven en jij alles mist wat je vrienden wel hebben  
 • Een monster die we eetstoornis noemen, die jou leven in de greep houdt  
 • Constant angsten die je tegenhouden om in volledige vrijheid te leven
 • Dat je niet goed genoeg bent en je altijd het leven van een ander leeft  
 • Voel jij innerlijke onrust die je in een wurggreep houden 


Al herken je maar in 1 van de bovenstaande punten dan is het al een heel waardevolle Masterclass en is dat precies wat je nu nodig hebt.

 • Wat is de prijs van het goedkoopste kaartje?

Het voordeligste ticket zijn op dit moment nog GRATIS! Voor een betere of beste ervaring zijn er ook andere ticket types beschikbaar. LET OP: daar zitten erg mooie waardevolle bonussen bij inbegrepen! Bijvoorbeeld 1 uur gratis vraag en antwoord met Ron.

 • Ik kom niet voor mijzelf maar voor mijn zoon of dochter van 14. Wat is de minimum leeftijd om deze Masterclassbij te wonen? 

Heel goed dat je samen met je zoon of dochter of met iemand die je kent en die je graag wil helpen wil komen. Ik vind het heel belangrijk als er iemand bij is om te steunen en wie kan dat nu beter als de vader en moeder of een goede vriend. 

 • Is er een vervolg op de Masterclass?


Op de middag zelf zullen we alles vertellen over de mogelijke vervolgstappen die er zijn en kijken wat voor jou of je zoon of dochterof geliefde het beste past.