fbpx Menu

Meer zelfvertrouwen

Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Werken aan minder onzekerheid en meer zelfvertrouwen? Leren positief denken? Samen met mental coach en geregistreerd hypnotherapeut Ron Meijering lukt het.

In welke situaties voel jij je onzeker?

Hoe doen anderen dat toch? Zo makkelijk contact leggen met mensen. Of zo zelfverzekerd spreken in het openbaar. Situaties waarin jij je juist onzeker, ongemakkelijk of ongelukkig voelt.

Elke gebeurtenis in je leven heeft invloed op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Als je zelfvertrouwen een deuk krijgt, bijvoorbeeld doordat je gepest wordt of je baan verliest, heeft dat grote invloed op je zelfbeeld. En kun je je de rest van je leven behoorlijk onzeker voelen in bepaalde situaties.

Mental coaching voor meer zelfvertrouwen

Ik ben Ron Meijering, mental coach en geregistreerd hypnotherapeut. Met een brede aanpak van mental coaching en hypnotherapie help ik je je psychologische veerkracht vergroten en positief denken. En daardoor meer zelfvertrouwen op te bouwen.

Als mental coach onderzoek ik samen met jou waar je gebrek aan zelfvertrouwen vandaan komt. Hoe kijk je tegen jezelf aan en beoordeel jezelf? Wanneer en waardoor is die onzekerheid ontstaan? Is jouw onzekerheid situatiegebonden of heb je er voortdurend last van? Met deze inzichten gaan we samen werken aan meer zelfvertrouwen.

Meer zelfvertrouwen door hypnose

Hypnose en hypnotherapie worden steeds vaker toegepast om de dieperliggende oorzaken van jouw gebrek aan zelfvertrouwen aan te pakken. Onder hypnose kunnen we achterhalen welke triggers een negatieve invloed hebben op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. En je reactie op deze triggers – je onzekerheid – te vervangen door een gezonde, meer helpende reactie.

Positief denken kun je leren

Je gedachten en gevoelens bepalen je gedrag. Samen focussen we op je negatieve gedachten en gevoelens en hoe ze je zelfvertrouwen beïnvloeden. Door middel van opdrachten en oefeningen leer je situaties anders bekijken. En negatieve gedachten om te buigen naar positieve. Want positief denken vermindert je onzekerheid en geeft je meer zelfvertrouwen.

Samen werken aan meer zelfvertrouwen?

Ja ik wil meer zelfvertrouwen

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je anorexia, boulimia, binge eating of overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

HVNL  SKJ

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.