7 oktober om 20.30 Webinar Over Succesvol Afvallen

“Hoe je met deze 5 geheimen, nu wel slaagt met afvallen”

Exclusieve GRATIS Webinar van Mental Food Coach Ron Meijering

RESERVEER

Dit Webinar is voor jou als je:

  • Aan een gezond gewicht wil werken;
  • Een gezond eetpatroon wil creëren wat bij je past;
  • Als je van je snoepbuien af wil;
  • Als je een positieve mindsetwilt, dat je het nu wel vol kan houden;
  • Als je een stok achter de deur wilt.

Let op: Slechts 100 plaatsen beschikbaar. Deelnemen is 100% gratis.

GRATIS online Webinar: Woensdag 7 oktober om 20.30 uur

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Ron Meijering is een ervaringsdeskundige coach die laat zien dat eten iets is om van te genieten en niet om strijd mee te voeren. Hij weet precies hoe de uitdaging met eten voelt.  

Van zijn dertiende tot zijn achttiende had hij anorexia en later ook boulimia. Hij werd op school gepest en voelde zich anders dan de anderen. Hij ging de opleiding Brood en Banket volgen op de LTS in Wageningen en aan de slag bij Bakker Veldt in Veenendaal. Dit was zijn beste besluit ooit.  

Want wat er gebeurde was life changing voor Ron. Beetje bij beetje durfde hij afscheid te nemen van zijn eetstoornis. Dit kwam, omdat hij zichzelf kon zijn. Iets kon bijdragen. Hij leerde en kreeg de ruimte om te groeien en zichzelf volledig te ontwikkelen. Dit alles was mogelijk, omdat hij zich bevond in een liefdevolle, fijne en veilig omgeving. Dat was precies wat hij nodig had.

Nu is Ron een succesvolle coach. Hij heeft honderden mensen zowel nationaal als internationaal succesvol geholpen met afvallen en het overwinnen van hun eetprobleem. Hij is een internationaal geregistreerd Hypnotherapeut en heeft een EMDR opleiding gevolgd gericht op trauma verwerking. Ook is hij getraind door de Zwitserse Sandra Blabl (schrijfster Bulimiefrei Jetzt) die samen met Julia Ross (schrijfster van de The Mood Cure en The Diet Cure) de geheimen van eten en afvallen heeft ontrafeld.

Ron is te gast geweest bij RTL (Editie NL) in een special over eetproblemen en geïnterviewd door het AD.

In deze online webinar deelt Ron een deel van zijn geheimen hoe hij 100’en mensen succesvol heeft geholpen met afvallen. Ben jij ook benieuwd wat Ron’s succesformule is? Meld je nu direct aan.

Mental Food Coach, Een gezonde relatie met eten!