fbpx Menu

Referenties

Patty had haar hoop verloren. Zonder jou zou ik nu nog 97.3 kilo wegen of misschien al wel meer… maar ik kan met trots zeggen dat ik na 4 weken en 3 dagen 91.6 kilo weeg. Nog steeds te veel, maar ik val af, kleding wordt ruimer, ik voel me goed, knieën gaan beter… wat ik niet meer durfde te hopen lijkt te gaan lukken, dankzij jou !!! Ik ben je onwijs dankbaar voor alles wat je voor me doet !!!


Hypnose is niet eng – Soumaya over het virtuele maagband programma

Gun jezelf een cadeautje probeer het gewoon eens en dan kan je altijd nog zeggen nou het is echt niets voor mij of ik heb er niks
mee. Je bent vaak genoeg in Hypnose ook als je in gedachten na de pinda koekjes grijpt.


Ron is rustig, duidelijk en heeft mij doen inzien dat een andere eetgewoonte mij van mijn eetbuien zal afhelpen. Het is me door Ron gelukt om door te zetten. Ik heb af en toe een dag dat ik mezelf niet helemaal onder controle heb. Ik weet nu waarom ik dan weer zo moe ben en mijn lichaam weer vraagt om snack en zoet momenten. Ik kan door te denken aan de woorden van Ron mezelf weer oppakken en in het gareel houden. Op deze manier is er een goede balans en daar ben ik heel tevreden mee.


Fijne en vriendelijke coach.. heeft tijd en begrip. Ik zou coaching van Ron Meijering echt aanraden omdat het een eerste stap is voor een verandering in je leven.


Duidelijk, eerlijk, open, gezellig, begripvol, meedenkend, zorgzaam. Ik heb over mezelf geleerd dat wanneer ik duidelijke afspraken met mezelf maak er geen discussie is.


Duidelijke uitleg, beantwoord vragen correct. Heeft veel kennis van voedsel in het algemeen. Ron is een prettige gesprekspartner. Flexibel in afspraken. Dit is een prettige manier om te leren over je eetgewoontes en hoe je die kunt veranderen. Ron heeft aandacht voor jou en kijkt echt naar jouw persoonlijkheid en wat bij je past.


Door de coaching van Ron heb ik een methode gevonden die goed in te passen is in mijn dagelijkse leven en waardoor ik geleidelijk afval en toch af en toe mag genieten van “onverstandige” keuzes.


Hoi Ron, wellicht ook leuk voor jou om te weten; ik heb jaarlijks een bloedcontrole ivm familliaire hart en vaatziekten.
Hierin waren dit jaar mijn waardes aanmerkelijk verbeterd!
Ik kreeg een groot compliment van de praktijkverpleegkundige, die is hierbij dus ook aan jou gericht… ????


Ron is doortastend en rechtdoorzee, best confronterend maar wel heel duidelijk en op de lange termijn erg prettig.

Ik heb veel (voedings)informatie, zelfinzicht en rust kunnen vinden in mijn nieuwe eetpatroon.

Daarnaast ook op persoonlijk vlak gegroeid door een betere en gezondere leefstijl die (eindelijk) niet als opgelegd voelt.


Door de coaching van Ron heb ik een methode gevonden die goed in te passen is in mijn dagelijkse leven en waardoor ik geleidelijk afval en toch af en toe mag genieten van “onverstandige” keuzes.


Ron is een hele rustige man die je heel veel kan vertellen over voedsel in het algemeen.
Met zijn (persoonlijke) ervaring met anorexia en de nodige cursussen kan hij op vele manieren mensen met over en ondergewicht behulpzaam zijn.
Als coach weet hij de juiste vragen te stellen om voor jezelf erachter te komen wat wel en niet voor jezelf werkt. Daardoor in 13 weken van 113 naar de 100 kilo!

 

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.