Word een Impactvolle Coach en Ontvang Automatisch Klanten:

Ontdek de Unieke Samenwerking met Ron Meijering Coaching!

Plan vrijblijvend gesprek

Gezamenlijk zetten we onze coachingsvaardigheden in om één miljoen mensen te ondersteunen bij gewichtsproblemen en eetstoornissen

Vergeet het gedoe van leadgeneratie en -conversie! Wij zorgen ervoor dat je de juiste leads krijgt, die je vervolgens moeiteloos omzet in klanten. Samen behalen we jouw doelstellingen.

Plan vrijblijvend gesprek

Ron verscheen als expert in verschillende media

Help mensen aan een gezonder gewicht, zonder je zorgen te maken over het genereren van leads, terwijl je tegelijkertijd je volledige vrijheid behoudt

Wil je net als ik mensen helpen met gewichtsproblemen en eetstoornissen? Dan weet ik dat je aangaat op het idee dat je impact maakt op mensenlevens. Dat je mensen daadwerkelijk verder helpt in hun leven door hun associatie met eten te veranderen en hun lichaam weer in balans te brengen. Als je dit nu al doet of wilt gaan doen, dan ben ik op zoek naar jou. Stel jezelf de volgende vragen

Loop je vast op:

Het structureel aantrekken van klanten?

 • Het structureel aantrekken van klanten?
 • Twijfelen aan je eigen capaciteiten?
 • Balans tussen coachen en eigen welzijn/inkomen?
 • Zorgen over het resultaat van de coachee?
 • Angst voor afwijzing?
Plan nu vrijblijvend een kennismaking in

Verlang je naar:

 • Een volle agenda vol coachingklanten?
 • Altijd goede resultaten bij je coachees?
 • Mentoring en een sparringpartner?
 • Meer zelfvertrouwen?
 • Zingeving, groei en tegelijkertijd vrijheid?

Samen kunnen we meer mensen helpen en tegelijkertijd elk een bloeiende praktijk opbouwen.

Dit is hoe ik dat garandeer:

 • Gegarandeerd 10 leads per maand.
 • Begeleiding bij het omzetten van leads naar klanten, met een huidig succespercentage van 60%.
 • Ik leer je mijn unieke methodiek.
 • Samenwerken en groeien in ondernemerschap.
 • Altijd de mogelijkheid om vragen te stellen en casussen te bespreken.
 • Mentoring op zowel zakelijk als persoonlijk vlak

Voel jij ook de drang om samen te bouwen en mensen te helpen? Laten we dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem niet alleen mijn woorden voor waar aan, luister ook naar wat mijn klanten te zeggen hebben.

"Sceptisch begonnen, maar 14KG lichter na 2,5 maand. Aanrader voor iedereen die wil afvallen."

- Maarten Dikmans

"Ron is een fijne coach met veel kennis en ervaring. Hij geeft duidelijke argumenten en handvatten tegen eetstoornisgedachten. Ik ben hem enorm dankbaar voor zijn hulp."

- Yvet Haverkate

"Sceptisch begonnen, maar nu overtuigd van effectiviteit hypnotherapie en EMDR. Ron is een aardige man die goed luistert. Aanrader voor iedereen die met problemen worstelt."

- Henk-Jan Joosten

Neem niet alleen mijn woorden voor waar aan, luister ook naar wat mijn klanten te zeggen hebben.

"Maak een positief verschil in jouw leven en dat van anderen en zet de eerste stap naar een bevredigende carrière als coach. Plan nu een gratis kennismakingsgesprek in met Ron Meijering!"

Pia

Pia viel 10 kilo af met virtuele maagband

Pia was toe aan een verandering en besloot de virtuele maagband te proberen.

Ze verloor 10 kilo in 2 maanden en is nu veel fitter en energieker. Bekijk haar review!

Bekijk Video

Patty

Ik in getailleerd jurkje, laat me niet lachen…
“Goedemorgen Ron, Als je 2 zomers geleden had gezegd dat ik vandaag in en getailleerd jurkje zou lopen had ik hard gelachen… maar dit is pure realiteit.
Ik wens je een mooie dag. Groetjes, Patty”

Angelique

Ron doet meer dan alleen even de hypnose sessie, even een appje tussendoor hoe het met je gaat
Ik had van tevoren veel twijfels omdat ik al zo vaak teleurgesteld was.

Ron heeft mij echt behandeld als mens en dat betekende heel veel voor mij.😊🙏

Maarten

Maarten was sceptisch over de virtuele maagband, maar besloot er toch voor te gaan. In 2,5 maand tijd verloor Maarten 14 kilo. Maarten: "Ik was sceptisch, maar de resultaten waren overtuigend. Deze methode heeft mijn leven veranderd."

Ron Meijering: expert op het gebied van coaching en ervaringsdeskundigheid

Ron Meijering is een doorgewinterde coach met meer dan 10 jaar ervaring en heeft al meer dan 500 mensen geholpen geluk te vinden en zich goed te voelen over zichzelf.

Zijn persoonlijke ervaring met anorexia stelt hem in staat om de uitdagingen van zijn cliënten beter te begrijpen en hen te helpen hun relatie met voedsel, zichzelf en hun eigen lichaam te verbeteren.


Met zijn deskundige achtergrond en professionele training in NLP, hypnose, EMDR en voeding is Ron goed toegerust om anderen te begeleiden op hun reis naar een beter leven.

Maak een positief verschil in jouw leven en dat van anderen en zet de eerste stap naar een bevredigende carrière als coach. Plan nu een gratis kennismakingsgesprek in met Ron Meijering!

Plan nu de kennismaking in

Veelgestelde vragen:

De benodigde tijd om alles in te stellen, in te werken en af te stemmen, varieert van 1 tot 3 maanden, afhankelijk van je eigen kennis en ervaring. Als je al ervaren bent en mensen helpt, is een termijn van 30 dagen realistisch. Voor diegenen zonder ervaring kan het gemiddeld 3 maanden duren.

Na elke set van 10 leads evalueren we samen de gesprekken en het aantal nieuwe klanten. We bespreken de resultaten en geven feedback om te bepalen hoe we de aanpak kunnen optimaliseren. Op basis van deze evaluaties kunnen we samen beslissen of bijstelling of opschaling nodig is.

Laten we beginnen met een kennismakingsgesprek om te zien of er een goede match is. Persoonlijke verbinding is voor mij van groot belang in elke samenwerking. Plan daarom een afspraak in voor een kennismakingsgesprek

Zeker! We streven ernaar een team van coaches te vormen verspreid over heel Nederland, zodat we gezamenlijk de hulpvraag in het hele land kunnen beantwoorden.

Om de samenwerking op te starten, zijn er opstartkosten. Deze omvatten trainingen om leads om te zetten in klanten, een opleiding in mijn bewezen methode voor gegarandeerd resultaat, en de garantie van 10 leads, waarvan er gemiddeld 6 klanten worden. Daarnaast verzorg ik de koppeling tussen mijn leadwervingssysteem en jouw agenda, zodat je automatisch afspraken ontvangt op tijden die voor jou geschikt zijn. Dit pakket is ontworpen om jou snel als coach aan de slag te laten gaan.

Is samenwerken dan zinvol? Geweldig dat je al mensen helpt in je eigen praktijk. Dit maakt je juist geschikt voor samenwerking. Je hebt de vrijheid om aan te geven hoeveel tijd je wilt besteden aan klanten via mijn website. Bepaal je eigen werkuren, het aantal klanten dat je per maand wilt helpen en op welke dagen je beschikbaar bent. Zo krijg je de zekerheid van een volle agenda, terwijl je volledige vrijheid behoudt om alles zelf te regelen.

Dit is hoe de samenwerking werkt

Welke stappen doorlopen we samen:

Kennismaking:

We beginnen met een kennismakingsgesprek om te bepalen of er een goede match is. We bespreken jouw achtergrond, ervaring en doelen. Voor mij is het belangrijk om een persoonlijke connectie te voelen voordat we de samenwerking aangaan.

Kennisverrijking:

Je krijgt toegang tot mijn unieke coachingsprogramma, waarin je alles leert om succesvol te starten als coach. Ontdek de geheimen van Hypnose, NLP en voeding, en vergroot je kennis op deze gebieden.

Agendakoppeling:

Ik verzorg de integratie van jouw agenda met mijn leadwervingssysteem, zodat je automatisch afspraken ontvangt op tijden die voor jou geschikt zijn. Dit optimaliseert de efficiëntie van jouw planning.

Leads omzetten:

Leer hoe je leads effectief omzet in klanten. Ontvang mijn bewezen methode voor gegarandeerd resultaat en krijg gegarandeerd 10 leads, waarvan gemiddeld 6 nieuwe klanten worden.

Resultaatgerichte coaching:

Begeleid samen met mij, jouw klanten naar het behalen van resultaten. Het bijsturen en opschalen van jouw aanpak is essentieel voor ondernemerschap en daar ondersteunen we je volledig bij. Door jouw klanten te helpen succesvol te zijn, bouw je sterke relaties op en vergroot je de kans op voortdurende samenwerking.

Neem de eerste stap naar jouw toekomst als ervaringsdeskundige-coach - bereik ons vandaag nog!

Bezoekadres (op afspraak)
Nudepark 97 C - Kamer 3, 2e verdieping
6702 DZ Wageningen  

0344 - 84 87 07
ron@ronmeijering.nl

©2024. All rights reserved.