Afvallen door hypnose

Afvallen door hypnose? Ontdek HypnoSlim! Samen met mental coach en geregistreerd hypnotherapeut Ron Meijering lukt het wél.
afvallen-hypnose-ronmeijering-service-0-1

Blijvend gewichtsverlies met HypnoSlim®

Je hebt elk dieet geprobeerd. Met wisselend succes. Jammer dat die kilo’s telkens weer terugkomen na het afvallen. En nog een paar extra. Waarom wil het maar niet lukken om minder te eten en op gewicht te blijven? En waarom gaf zelfs een virtuele maagband slechts tijdelijk resultaat? Het klinkt misschien gek, maar afvallen begint tussen je oren. Of je nou af en toe te veel snoept of elke dag heftige eetbuien hebt, de oorzaak ligt diep in je onderbewustzijn.

Ik ben Ron Meijering, mental coach en geregistreerd hypnotherapeut. Met een brede aanpak van mental coaching en hypnose volgens de HypnoSlim® methode help ik je afvallen.

Elk pondje gaat door het mondje, of toch niet?

Je hoort het zo vaak misschien, elke pondje gaat door het mondje. Ik heb door de begeleiding van mijn cliënten ontdekt dat veel mensen die af willen vallen juist te weinig eten.

Wil jij graag weten wat er bij jou voor zorgt dat je niet afvalt? Vul hieronder je gegevens in en ik stuur je een vragenlijst toe om er achter te komen hoe jou metabolisme (verbranding) werkt en wat er nu voor zorgt dat jij niet afvalt. Als je mij de antwoorden per e-mail toestuurt maak ik aansluitend een half uur tijd vrij om de vragenlijst samen met jou door te nemen.

Mental Coaching Bij Afvallen

Als mental coach onderzoek ik samen met jou hoe jij naar jezelf kijkt. Wat je wilt veranderen. Waar je behoefte aan eten of snoepen vandaan komt. Biedt het rust of troost op stressvolle momenten? Eet je negatieve emoties weg? Vind je het gewoon lekker of gezellig? Is het een gewoonte op bepaalde momenten, zoals achter je bureau of onderweg? Met deze inzichten gaan we er samen aan werken om jouw behoefte aan vet en zoet weg te nemen.

Hoe Effectief Is Hypnose

Psychotherapie 38%
Gedragstherapie 72%
Hypnotherapie 93%

Waarom Het Werkt

Afspraak inplannen

Klaar om samen de uitdaging aan te gaan? Plan dan gelijk jouw kennismakingsafspraak in de agenda van Ron. Nog niet toe aan een afspraak stuur me dan een mail naar ron@ronmeijering.nl of bel me op 06-14 64 23 02

× Heb je een vraag? Stuur me dan een WhatsApp bericht.