Afvallen door hypnose

Afvallen door hypnose? Ontdek HypnoSlim! Samen met mental coach en geregistreerd hypnotherapeut Ron Meijering lukt het wél.
afvallen-hypnose-ronmeijering-service-0-1

Blijvend gewichtsverlies met HypnoSlim®

Je hebt elk dieet geprobeerd. Met wisselend succes. Jammer dat die kilo’s telkens weer terugkomen na het afvallen. En nog een paar extra. Waarom wil het maar niet lukken om minder te eten en op gewicht te blijven? En waarom gaf zelfs een virtuele maagband slechts tijdelijk resultaat? Het klinkt misschien gek, maar afvallen begint tussen je oren. Of je nou af en toe te veel snoept of elke dag heftige eetbuien hebt, de oorzaak ligt diep in je onderbewustzijn.

Ik ben Ron Meijering, mental coach en geregistreerd hypnotherapeut. Met een brede aanpak van mental coaching en hypnose volgens de HypnoSlim® methode help ik je afvallen.

Mental Coaching Bij Afvallen

Als mental coach onderzoek ik samen met jou hoe jij naar jezelf kijkt. Wat je wilt veranderen. Waar je behoefte aan eten of snoepen vandaan komt. Biedt het rust of troost op stressvolle momenten? Eet je negatieve emoties weg? Vind je het gewoon lekker of gezellig? Is het een gewoonte op bepaalde momenten, zoals achter je bureau of onderweg? Met deze inzichten gaan we er samen aan werken om jouw behoefte aan vet en zoet weg te nemen.

Hoe Effectief Is Hypnose

Psychotherapie 38%
Gedragstherapie 72%
Hypnotherapie 93%

Waarom Het Werkt

Afspraak inplannen

Ga je samen met mij jouw uitdaging aan: afvallen en een gezond levensstijl behouden en vasthouden? Plan dan gelijk jouw kennismakingsafspraak in de agenda van Ron.