Eetstoornis overwinnen

Eetstoornis overwinnen

Eetstoornis overwinnen? Anorexia, boulimia of binge eating disorder de baas worden? Samen met mental coach en geregistreerd hypnotherapeut Ron Meijering lukt het.
anorexia-ron-meijering

Ben jij klaar met jouw eetstoornis?

Wordt jouw leven bepaald door eten, wegen, afvalen en sporten en wil je dat niet langer? Wil je weer goed in je vel zitten en genieten van het leven?

Ik ben Ron Meijering, mental coach en geregistreerd hypnotherapeut. Met een brede aanpak van mental coaching, hypnotherapie en cognitieve gedragstherapie help ik jou je eetstoornis te overwinnen. Mijn missie: jou weer te laten genieten van het leven.

Maak de test en krijg 30 minuten gratis coaching

Wil jij graag weten hoe het bij jou zit met je eetstoornis? Vul hieronder je gegevens in en ik stuur je de vragenlijst toe en ik maak aansluitend een half uur tijd vrij om de vragenlijst samen met jou door te nemen.

Mijn kind heeft een eetstoornis

Worstelt je kind met een eetstoornis? Begrijp je niet wat zich in het hoofd van je zoon of dochter afspeelt? Zit je kind met zichzelf in de knoop, dan voel je je als ouder hulpeloos en machteloos. Je wilt zo graag helpen, maar hoe? Niet alleen je kind lijdt onder de eetstoornis, het heeft impact op het hele gezin. Daarom betrek ik ouders, broers en zussen actief bij de eetstoornis behandeling.

Hoe Effectief Is Hypnose

Psychotherapie 38%
Gedragstherapie 72%
Hypnotherapie 93%

Hoe Het Werkt

Afspraak inplannen

Klaar om samen de uitdaging aan te gaan? Plan dan gelijk jouw kennismakingsafspraak in de agenda van Ron. Nog niet toe aan een afspraak stuur me dan een mail naar ron@ronmeijering.nl of bel me op 06-14 64 23 02

× Heb je een vraag? Stuur me dan een WhatsApp bericht.