Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Werken aan minder onzekerheid en meer zelfvertrouwen? Leren positief denken?
Samen met mental coach en geregistreerd hypnotherapeut Ron Meijering lukt het.
helpers-hinderaars

In welke situaties voel jij je onzeker?

Hoe doen anderen dat toch? Zo makkelijk contact leggen met mensen. Of zo zelfverzekerd spreken in het openbaar. Situaties waarin jij je juist onzeker, ongemakkelijk of ongelukkig voelt.

Elke gebeurtenis in je leven heeft invloed op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Als je zelfvertrouwen een deuk krijgt, bijvoorbeeld doordat je gepest wordt of je baan verliest, heeft dat grote invloed op je zelfbeeld. En kun je je de rest van je leven behoorlijk onzeker voelen in bepaalde situaties.

Mental coaching voor meer zelfvertrouwen

Ik ben Ron Meijering, mental coach en geregistreerd hypnotherapeut. Met een brede aanpak van mental coaching en hypnotherapie help ik je je psychologische veerkracht vergroten en positief denken. En daardoor meer zelfvertrouwen op te bouwen.

Als mental coach onderzoek ik samen met jou waar je gebrek aan zelfvertrouwen vandaan komt. Hoe kijk je tegen jezelf aan en beoordeel jezelf? Wanneer en waardoor is die onzekerheid ontstaan? Is jouw onzekerheid situatiegebonden of heb je er voortdurend last van? Met deze inzichten gaan we samen werken aan meer zelfvertrouwen.

Hoe Effectief Is Hypnose

Psychotherapie 38%
Gedragstherapie 72%
Hypnotherapie 93%

Waarom Het Werkt

Afspraak inplannen

Klaar om samen de uitdaging aan te gaan? Plan dan gelijk jouw kennismakingsafspraak in de agenda van Ron. Nog niet toe aan een afspraak stuur me dan een mail naar ron@ronmeijering.nl of bel me op 06-14 64 23 02

× Heb je een vraag? Stuur me dan een WhatsApp bericht.