Laat je eetstoornis je leven niet beheersen!

Doe hieronder de GRATIS test en ontdek

  • Hoe jij je eetstoornis kan overwinnen
  • Hoe jij je negatieve gedachten kan stoppen
  • Wat voor jou de beste aanpak is

Het delen van persoonlijke informatie ligt gevoelig. Weet dat ik hier in geen misbruik van zal maken of dit delen met derden. Wij gebruiken enkel en alleen je gegevens om je te helpen en te voorzien van de juiste informatie.

Ervaringen van twee tevreden cliënten!

"Jasmijn, Voor mij was het de beste stap die ik had kunnen zetten!"

Ron heeft mij geholpen om de kracht in mezelf te vinden en mijn eetstoornis te overwinnen. De begeleiding heb ik als heel prettig ervaren, waarbij er zowel ruimte is voor een lach als een traan! De oefeningen die ik kreeg waren soms confronterend, maar hebben me absoluut vooruitgeholpen in het proces. Ron is oprecht betrokken bij je en geeft ook openheid over zijn eigen leven, wat helpt om een vertrouwensband op te bouwen en samen verder te komen. Voor mij was het de beste stap die ik had kunnen zetten!

- Jasmijn

"Teun, ik had nooit verwacht dat ik de Boulimia zou overwinnen."

Teun had al langere tijd last gehad van Boulimia. Teun verteld, het was bij mij heel onschuldig begonnen met Fitness, maar uiteindelijk sloeg dit door naar Boulimia. Ik voelde me niet lelijk en ook niet dat ik perfect hoefde te zijn voor iemand anders, nee ik dacht ik moet perfect zijn voor mijzelf. Ik stelde te hoge doelen aan mijzelf. Ron heeft mij laten zien waar het werkelijke probleem echt zat en heeft mij echt weten te motiveren zodat ik de boulimia los durfde te laten.

- Teun

Maak de GRATIS test