Je eetstoornis overwinnen in minder dan 3 maanden?

Doe de gratis test en:

  • Ontvang het meest complete inzicht om je eetstoornis te overwinnen
  • Zorg voor rust in je hoofd waardoor jij de controle over je leven terug kunt pakken
  • Ontdek hoe je zonder wilskracht toch je doel kunt bereiken
  • Krijg toegang tot het sjabloon om je eigen droomtoekomst te bereiken
  • Krijg toegang tot het sjabloon om je ideale dag zelf te bepalen
  • Ontvang de 3 vragen om elke dag super simpele besluiten te nemen die goed voor jou zijn

De test neemt slechts aantal minuten in beslag.

Doe de GRATIS test!

Top dit heeft echt mijn leven veranderd

Ron heeft mij laten zien waar het werkelijke probleem echt zat en heeft mij echt weten te motiveren zodat ik de boulimia los durfde te laten.

- Ton

De test die je leven zal veranderen!

Je voelt je moedeloos, energieloos en er is geen licht aan het einde van de tunnel. De eetstoornis waar jij mee kampt, heeft je leven overgenomen. Alles wat je doet, staat in het teken van die eetstoornis. Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat. Niet voor lang!

Veel mensen met een eetstoornis zoals jij hebben in het verleden hulp gezocht. Je bent teleurgesteld, het heeft niet geholpen. Door mijn ervaring, ik heb zelf twee eetstoornissen overwonnen, weet ik wat er nodig is om je te helpen. Ik kan er wél voor zorgen dat jij afscheid kunt nemen van die eetstoornis en je mooiste leven kunt gaan leven.

De afgelopen jaren heb ik meer dan 200 mensen succesvol mogen coachen. Zij hebben geen last meer van eetstoornissen en genieten van het leven. De soort eetstoornis maakt daarbij niet uit, het is de manier van helpen die het verschil maakt. Datzelfde wil ik voor jou. Ik wil dat jij een gelukkig leven zonder eetstoornis kunt leiden.

Jarenlang heb ik de oorzaak van eetstoornissen en de werking van het brein onderzocht. Dit heeft geleid tot een behandeling die wel werkt.

Ik heb een stappenplan ontwikkeld, ik weet wat werkt en waarom dat werkt. Door de gratis test krijg jij inzicht in dat stappenplan en kun je daadwerkelijk de eerste stappen zetten richting een eetstoornisvrij leven.

Ron Meijering

Ik had van tevoren veel twijfels omdat ik al zo vaak teleurgesteld was. Ron heeft mij echt behandeld als mens en dat betekende heel veel voor mij.

- Fenna

Wat ik niet meer durfde te hopen is gelukt, dankzij Ron.

Door Ron heb ik geleerd om door te gaan ook als het even tegen zit en dat je dan je doel wel kan bereiken.

- Patty

Droom jij van een leven zonder eetstoornis?

De eerste stap is het belangrijkste. Daarna kunnen we gaan werken aan je herstel, binnen enkele maanden kun je weer genieten van het leven. Daar gaan we samen voor zorgen, je staat er niet meer alleen voor. De eerste stap is het invullen van de gratis test. Met de test krijg je inzicht en rust in je hoofd.