Hoi, ik ben Ron Meijering

Ik weet uit eigen ervaring dat een eetstoornis voor 100 procent te overwinnen is. Die eigen ervaring zet ik nu in als coach. Ik help jou graag de regie over je eigen leven terug te pakken en de eetstoornis te verslaan. Zodat jij, net als ik, weer fit en vitaal kan genieten van het leven.

Ik heb daar een plan voor ontwikkeld. En dat zet ik graag in. Maar daarbij kijk ik natuurlijk vooral naar jou als persoon. Ieder mens zit anders in elkaar, ieder mens met een eetstoornis is uniek en vraagt om een unieke benadering. Dat kan ik. En dat doe ik graag. Ik gebruik daarbij mijn eigen bagage op het gebied van eetstoornissen, maar ook alle ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan tijdens het coachen. En dat wat ik leerde tijdens mijn opleiding, als EMDR coach en Internationaal Register Hypnotherapeut.

En dat alles met één doel: Ik ga jou helpen alle jouw belemmerende overtuigingen aan te pakken zodat je je eetstoornis kunt loslaten. En je weer volop kunt genieten van het leven.

Waarom zou je mij vertrouwen?

Hoe ik door de bakkerij mijn eetstoornis overwon

Ik had Anorexia van mijn dertiende tot mijn achttiende. Ik werd op school gepest en voelde me ‘anders dan de anderen’. Natuurlijk was er hulp. Goed bedoelde hulp. Er waren dokters en verpleegkundigen. Maar ik durfde de eetstoornis niet los te laten. Ik had niets anders om mij aan vast te houden.
Ik wilde bakker worden. De opleiding brood en banket op de LTS in Wageningen gaf me iets aan vertrouwen, een beetje houvast. Daar wilde ik mee verder.
Ik ging aan de slag bij Bakker Veldt in Veenendaal. En dat is mijn beste besluit ooit geweest. Ik ben bakker Art Veldt tot op de dag van vandaag dankbaar dat ik daar heb mogen werken.

Want wat gebeurde er nu eigenlijk met me, daar in de bakkerij? Waarom durfde ik toen wel de eetstoornis los te laten? Ik kon daar iets bijdragen, ik kon mezelf zijn, ik leerde en kreeg de ruimte te groeien en met te ontwikkelen. In een liefdevolle, fijne, veilige omgeving. Dat had ik nodig. Na al dat gepest, na al die moeilijke jaren.

In die veilige omgeving durfde ik afscheid te nemen van de eetstoornis. Beetje bij beetje.

Iemand die luistert

‘Ron van de Bakkerij’: dat is verleden tijd. Het is decennia geleden. Ver weg. Maar toch ook nog tastbaar dichtbij. Ik ben het me heel erg bewust. Dagelijks: ik heb daar in die bakkerij een nieuwe start gemaakt.
Dat gun ik jou ook. Daarvoor wil ik me graag inzetten, met de bagage uit mijn eigen jeugd. En met wat ik de afgelopen jaren over eetstoornissen heb bijgeleerd.
Ik wil jouw ‘bakkerij’ zijn: de plek waar jij je veilig voelt, waar voor jou de grote ommekeer plaatsvindt. Waar je gezien en gehoord wordt. Waar je je thuis en gewaardeerd voelt.

Na de bakkerij was ik onder andere accountmanager en eigenaar van een bedrijf in websites. Tot het gevoel me bekroop dat ik iets heel anders wilde. Op het gebied dat alles bepalend was in mijn jeugd. Ik heb een beroepsopleiding gevolgd voor Internationaal Register Hypnotherapeuten en de opleiding Basiskennis Prenetale Hechting bij Instituut voor Kennis en Vaardigheden. Bij dat laatste instituut volgde ik ook een opleiding EMDR. Ik was van 2013 tot en met 2016 als eetstoorniscoach verbonden aan isapower.nl.

Ik leerde uit boeken, ik ken de praktijk en ik spreek uit ervaring. Wat je nodig hebt is iemand die met jou praat, naar je kijkt en die vooral naar je luistert. Niet omdat hij iets van je wil. Maar omdat hij zoekt naar jouw geluk. Ik kan jou de juiste handvatten en doelen in je leven geeft.
Jij bepaalt, jij bent de baas. Want je vindt het prima om te veranderen, zolang jij maar controle en houvast hebt.

Het is voor mij lang geleden, desondanks weet ik nog heel goed hoe moeilijk het was. Sorry… Ik kan je niet beloven dat het vanzelf zal gaan. Het wordt een pittige klus. Maar ik kon het! Dus jij kunt het ook.

Ron Meijering - Eetstoornis Coach

“Ik heb het meegemaakt. Ik ben het levende bewijs dat het kan. Je kunt afrekenen met je eetstoornis. Je zult je bevrijd voelen. Opgelucht. Het geluk ligt weer voor het grijpen.”

ron-meijering-met-anorexia-controle-over-leven

“En dat gun ik jou ook, in veiligheid je eetstoornis stukje bij beetje los laten”

Ron Meijering - Eetstoornis Coach

“Ik heb het meegemaakt. Ik ben het levende bewijs dat het kan. Je kunt afrekenen met je eetstoornis. Je zult je bevrijd voelen. Opgelucht. Het geluk ligt weer voor het grijpen.”

We gaan het samen doen. 

We gaan samen op weg naar een beter leven. Zonder eetstoornis. Laten we beginnen met elkaar te leren kennen

Ik weet dat ik jou kan helpen. Als jij daar ook in gelooft. Het begint allemaal met een ‘klik’. Die moet er zijn. Dus laten we kennismaken. Laten we elkaar vragen stellen en kijken of er vertrouwen is.
Ben jij klaar met je eetstoornis? Ben jij er klaar voor die nu los te laten? Boek dan vandaag nog een gratis kennismaking met mij.

Laden...