Over Ron

Hoi, ik ben Ron Meijering!

“Ik ben het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetstoornis, angst, gebrek aan zelfvertrouwen of slechte gewoonte. Een nieuwe start.”

Ik weet precies hoe het voelt

Van mijn dertiende tot mijn achttiende had ik anorexia. Ik werd op school gepest en voelde me anders dan de anderen. Ik ging de opleiding Brood en Banket op de LTS in Wageningen doen en aan de slag bij Bakker Veldt in Veenendaal. Mijn beste besluit ooit.

Want wat gebeurde er met me, daar in de bakkerij? Beetje bij beetje durfde ik afscheid te nemen van mijn eetstoornis. Omdat ik mezelf kon zijn. Iets kon bijdragen. Leerde en de ruimte kreeg om te groeien en me te ontwikkelen. In een liefdevolle, fijne en veilige omgeving. Precies wat ik nodig had.

Van bakker naar coach en hypnotherapeut

Omdat ik anderen in dezelfde situatie wilde helpen, besloot ik een beroepsopleiding tot hypnotherapeut te volgen en de opleiding Basiskennis Prenatale Hechting bij Instituut voor Kennis en Vaardigheden. Bij dat laatste instituut volgde ik ook een opleiding EMDR. Van 2013 tot en met 2016 was ik als eetstoorniscoach verbonden aan isapower.nl.

Ik help jou met mijn eigen bagage op het gebied van eetstoornissen, maar ook alle ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan tijdens het coachen. En dat wat ik leerde tijdens mijn opleidingen tot EMDR coach en Internationaal Register Hypnotherapeut.

Mijn doel: jou weer laten genieten van het leven

Met de bagage uit mijn eigen jeugd wil ik me graag inzetten voor jou. En met wat ik de afgelopen jaren heb bijgeleerd. Ik wil jou een plek bieden waar je je veilig voelt. Waar voor jou de grote ommekeer plaatsvindt.

Waar je gezien en gehoord wordt. Waar je je thuis en gewaardeerd voelt. Met één doel: je helpen al jouw belemmerende overtuigingen aan te pakken zodat je je eetstoornis, je angst of je slechte gewoonte kunt loslaten. En weer volop kunt genieten van het leven.
Ron Meijering, mental coach en hypnotherapeut

Samen lukt het wél

We gaan het samen doen. Samen op weg naar een beter leven. Zonder eetstoornis, angst of slechte gewoonte. Mét zelfvertrouwen. Daarvoor moet er wel een klik zijn.

Dus laten we kennismaken. Elkaar vragen stellen en kijken of er vertrouwen is.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Plan dan direct jouw gratis kennismakingsgesprek.

× Heb je een vraag? Stuur me dan een WhatsApp bericht.