Menu

Hoi, ik ben Ron Meijering!

“Ik ben het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetstoornis, angst, gebrek aan zelfvertrouwen of slechte gewoonte. Een nieuwe start.”

Ik weet precies hoe het voelt

Van mijn dertiende tot mijn achttiende had ik anorexia. Ik werd op school gepest en voelde me anders dan de anderen. Ik ging de opleiding Brood en Banket op de LTS in Wageningen doen en aan de slag bij Bakker Veldt in Veenendaal. Mijn beste besluit ooit.

Want wat gebeurde er met me, daar in de bakkerij? Beetje bij beetje durfde ik afscheid te nemen van mijn eetstoornis. Omdat ik mezelf kon zijn. Iets kon bijdragen. Ik leerde en kreeg de ruimte om te groeien en mijzelf te ontwikkelen, in een liefdevolle, fijne en veilig omgeving. Dat was precies wat ik nodig had.

Van bakker naar coach en hypnotherapeut

Omdat ik anderen in dezelfde situatie wilde helpen, besloot ik een beroepsopleiding tot hypnotherapeut te volgen en de opleiding Basiskennis Prenatale Hechting bij Instituut voor Kennis en Vaardigheden. Bij dat laatste instituut volgde ik ook een opleiding EMDR. 

Mijn eigen ervaringen en bagage op het gebied van eetstoornissen gebruik ik nu om jou van jouw eetstoornis af te helpen. Ik weet wat jij beleeft en voelt. Daarnaast zet ik mijn coachingservaring in en de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen tot EMDR coach en Internationaal Register Hypnotherapeut.

Mijn doel: jou weer laten genieten van het leven

Met de bagage uit mijn eigen jeugd wil ik me graag inzetten voor jou. En met wat ik de afgelopen jaren heb bijgeleerd. Ik wil jou een plek bieden waar je je veilig voelt. Waar voor jou de grote ommekeer plaatsvindt.

Waar je gezien en gehoord wordt. Waar je je thuis en gewaardeerd voelt. Met één doel: je helpen al jouw belemmerende overtuigingen aan te pakken zodat je je eetstoornis, je angst of je slechte gewoonte kunt loslaten. En weer volop kunt genieten van het leven.

Samen lukt het wél

We gaan het samen doen. Samen op weg naar een beter leven. Zonder eetstoornis, angst of slechte gewoonte. Maar mét zelfvertrouwen. Daarvoor moet er wel een klik zijn. Dus laten we kennismaken.
Elkaar vragen stellen en kijken of er vertrouwen is.


Herken een eetstoornis

Laat je gegevens achter en ontvang de test. Vul de vragenlijst in en stuur hem terug naar mij. Binnen 1 werkdag na ontvangst neem ik contact op met jou om samen het resultaat door te nemen en al je vragen te beantwoorden.

Neem contact op

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

 

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.