Menu

Over Ron

 Waarom je hier leert om weer grip op je eten te krijgen.

Je bent al jaren bezig met eten, niet eten, snoepen niet snoepen en niets heeft tot nu toe geholpen. 
 
Herkenbaar, je hebt de hele dag lopen rennen en vliegen om het iedereen naar de zin te maken. Je ploft ‘s avonds op de bank,   eindelijk rust. Maar daar is daar dat stemmetje weer die je verleidt naar …... En…,je weet dat je het niet moet doen dat je goed voor jezelf moet zorgen en toch gebeurt het elke dag weer. 
 
Gelukkig kan het ook anders met goede persoonlijke begeleiding.

“Ron heeft mij geholpen om de kracht in mezelf te vinden en mijn probleem te overwinnen. De begeleiding heb ik als heel prettig ervaren, waarbij er zowel ruimte is voor een lach als een traan! De oefeningen die ik kreeg waren soms confronterend, maar hebben me absoluut vooruitgeholpen in het proces. Ron is oprecht betrokken bij je en geeft ook openheid over zijn eigen leven, wat helpt om een vertrouwensband op te bouwen en samen verder te komen. Voor mij was het de beste stap die ik had kunnen zetten!”

Jasmijn

Ik weet precies hoe het voelt

Van mijn dertiende tot mijn achttiende had ik anorexia. Ik werd op school gepest en voelde me anders dan de anderen. Ik ging de opleiding Brood en Banket op de LTS in Wageningen doen en aan de slag bij Bakker Veldt in Veenendaal. Mijn beste besluit ooit.

Want wat gebeurde er met me, daar in de bakkerij? Beetje bij beetje durfde ik afscheid te nemen van mijn eetstoornis. Omdat ik mezelf kon zijn. Iets kon bijdragen. Ik leerde en kreeg de ruimte om te groeien en mijzelf te ontwikkelen, in een liefdevolle, fijne en veilig omgeving. Dat was precies wat ik nodig had.

Van bakker naar coach en hypnotherapeut

Omdat ik anderen in dezelfde situatie wilde helpen, besloot ik een beroepsopleiding tot hypnotherapeut te volgen en de opleiding Basiskennis Prenatale Hechting bij Instituut voor Kennis en Vaardigheden. Bij dat laatste instituut volgde ik ook een opleiding EMDR. 

Mijn eigen ervaringen en bagage op het gebied van eetstoornissen gebruik ik nu om jou van jouw eetstoornis af te helpen. Ik weet wat jij beleeft en voelt. Daarnaast zet ik mijn coachingservaring in en de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen tot EMDR coach en Internationaal Register Hypnotherapeut.

Mijn doel: jou weer laten genieten van het leven

Met de bagage uit mijn eigen jeugd wil ik me graag inzetten voor jou. En met wat ik de afgelopen jaren heb bijgeleerd. Ik wil jou een plek bieden waar je je veilig voelt. Waar voor jou de grote ommekeer plaatsvindt.

Waar je gezien en gehoord wordt. Waar je je thuis en gewaardeerd voelt. Met één doel: je helpen al jouw belemmerende overtuigingen aan te pakken zodat je je eetstoornis, je angst of je slechte gewoonte kunt loslaten. En weer volop kunt genieten van het leven.

Samen lukt het wél

We gaan het samen doen. Samen op weg naar een beter leven. Zonder eetstoornis, angst of slechte gewoonte. Maar mét zelfvertrouwen. Daarvoor moet er wel een klik zijn. Dus laten we kennismaken.
Elkaar vragen stellen en kijken of er vertrouwen is.


Herken een eetstoornis

Laat je gegevens achter en ontvang de test. Vul de vragenlijst in en stuur hem terug naar mij. Binnen 1 werkdag na ontvangst neem ik contact op met jou om samen het resultaat door te nemen en al je vragen te beantwoorden.

Neem contact op

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.