Menu

Referenties eetstoornis overwinnen

Een prachtig gedicht van Fenna

I was a happy child, I smiled a lot. But one day I was scared. Scared to be replaced, to not be enough. Every day I walked into the school bathroom and threw my sandwich away. I ate less, I smiled less, I went out less. I asked for more and more attention. I screamed […]

De eetstoornis is een mindfuck

De eetstoornis is een mindfuck, dat kreeg ik terug van een van mijn cliënten na afloop van haar traject. Wat maakt het nu dat een eetstoornis een mindfuck is? Als je kijkt naar bijna alle jongens en meiden met een eetprobleem of eetstoornis, dan is deze vaak ontstaan door een lijnpoging, een poging om af […]

“Ik heb goed nieuws… Ik ben 100% van mijn boulimia af, en wil je bedanken. Zonder jou had ik dit allemaal niet kunnen doen, en ik waardeer het echt heel veel!. Met vriendelijke groet, Teun”

Teun heeft ook een super leuke video opgenomen. Benieuwd naar de video? Neem dan contact met me op.


Fenna over haar coaching bij Ron Meijering. “Een heel fijn traject met Ron. Ik vind hem sowieso echt een heel fijn
persoon gewoon, ook buiten de therapie om. Hij behandelt mij echt als persoon als mens, het klinkt raar maar
sommige mensen doen dat niet.”


“Ik ben heel blij dat ik dit traject heb gevolgd. Het heeft mij erg geholpen, ik heb niet altijd gehoord wat ik gehoopt had maar juist dat heeft mij erg geholpen. Dus ik zou de coaching zeker aanraden.”


“Ron heeft mij geholpen om de kracht in mezelf te vinden en mijn eetstoornis te overwinnen. De begeleiding heb ik als heel prettig ervaren, waarbij er zowel ruimte is voor een lach als een traan! De oefeningen die ik kreeg waren soms confronterend, maar hebben me absoluut vooruitgeholpen in het proces. Ron is oprecht betrokken bij je en geeft ook openheid over zijn eigen leven, wat helpt om een vertrouwensband op te bouwen en samen verder te komen. Voor mij was het de beste stap die ik had kunnen zetten!”

Jasmijn


“Ik heb de coaching als een heel leerzaam traject ervaren waarbij ik tot andere inzichten ben gekomen. Een hele andere manier van coaching dan in klinieken ed. Vooral ook gericht op t lichamelijke aspect en ik geloof daar ook in. Denk wel dat er psychisch ook wel altijd iets aan ten grondslag ligt maar t raakt verstoord door te gaan diëten!”


“Ik kwam bij Ron Meijering voor een eetstoornis. Bij spanning at ik nauwelijks en dit had invloed op mijn dagpatroon. Ron heeft mij inzicht gegeven in mijn spanningen en we zijn hiermee aan de slag gegaan. Ik dacht veel, vaak vanuit anderen, wat mij veel stress opleverde. Ron heeft mij geholpen met bewustwording hiervan en oplossingen hiervoor. Dit deed hij op een eerlijke manier, wat ik heel waardevol vond. Ik vond de sessies heel leerzaam en ik heb veel geleerd. Ik heb grote stappen gezet en blijf nu op deze weg doorgaan. Dat wil zeggen: blijven uiteten (spannende situatie voor mij) en minder denken maar meer doen.”


“Ik zou coaching van Ron Meijering zeker aanraden, hij weet waar hij over praat. Eigen ervaring en jaren ervaring als coach is denk ik hierin ook echt een belangrijk onderdeel. Zou het iedereen aanraden! Twijfel niet maar neem die stap!”
F.


“Het gaat eigenlijk heel goed met onze dochter. Zij wil er echt vanaf en is er helemaal klaar mee.Natuurlijk heeft ze ups en downs, maar een figuurlijke schop onder haar kont helpt haar wel.

Aankomen is nog wel met héle kleine beetjes.Wat we wel echt merken is; dat we gedurig de oude gezellige M. weer terug zien en dat voelt zo goed…..
Kortom we zien en merken echt verschil met voor en na de behandeling. Toppie:-)”


“Mijn ervaring met Ron als coach is een hele positieve. Hij kijkt naar mij als persoon en sluit ook aan bij wat ik nodig heb, in mijn tempo. Ron is er voor mij wanneer ik dat nodig heb en begeleidt mij op een warme manier.”
Mandy uit Tilburg


“Na een lange tijd heb ik in mogen zien dat herstellen van de eetstoornis zo veel beter is dan er in blijven hangen. Ik kruip steeds vaker zelf achter het stuur, dat is 100 keer fijner en beter.”
J.


“Lieve Ron Bedankt voor alles, voor je inzet en je wijze woorden die mij helpen en geholpen hebben. Je hebt mij laten groeien en laten inzien hoe mooi het leven kan zijn. Ik heb veel geleerd. Ik hoop dat je nog vele anderen mag helpen.”

H.H.


Mijn grootste inzicht naar aanleiding van de coaching van Ron is, eerst goed voor je lichaam zorgen, dan komt de rest vanzelf. Ook heb ik geleerd om eerst te voelen in plaats van te denken. En ook dat ik meer kan dan ik dacht. Tip vooral gaan!

H.


 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.