fbpx Menu

Stoppen met roken door hypnose

Stoppen met roken door hypnose? Doorsta de ontwenningsverschijnselen zonder nicotinepleisters. Samen met mental coach en hypnotherapeut Ron Meijering lukt het.

Afkicken Zonder Nicotinepleisters

Je hebt al van alles geprobeerd om te stoppen met roken: acupunctuur, een cursus ‘Stoppen met roken’, nicotinepleisters, nicotinekauwgom. Telkens begin je vol goede moed aan de zoveelste poging om te stoppen met roken. Om bij de eerste ontwenningsverschijnselen toch weer een sigaret op te steken. Waarom wil het maar niet lukken om het vol te houden? Het klinkt misschien gek, maar stoppen met roken begint tussen je oren. Of je nou een gelegenheidsroker bent of twee pakjes per dag rookt, de oorzaak van rookverslaving ligt diep in je onderbewustzijn.

Ik ben Ron Meijering, mental coach en geregistreerd hypnotherapeut. Met een brede aanpak van mental coaching en hypnotherapie help ik je stoppen met roken.

Mental Coaching Bij Stoppen Met Roken

Als mental coach onderzoek ik samen met jou waar je behoefte om te roken vandaan komt. Brengt roken je tot rust op stressvolle momenten? Is het ontspannend? Vind je het gewoon lekker of gezellig?

Is het een gewoonte op bepaalde momenten, zoals in de koffiepauze of na het eten? Met deze inzichten gaan we er samen aan werken om jouw nicotinebehoefte weg te nemen.

Hypnose om te stoppen met roken

Stoppen met roken door hypnose wordt steeds vaker toegepast om de dieper liggende oorzaken van jouw nicotinebehoefte aan te pakken. Als geregistreerd hypnotherapeut breng ik je in een veranderde staat van bewustzijn, ook wel bekend als trance. Onder hypnose achterhalen we de onbewuste triggers die ervoor zorgen dat jij (weer) gaat roken. En we vervangen je reactie op deze triggers – het roken – door een gezonde, meer productieve reactie.

Doorsta de ontwenningsverschijnselen zonder nicotinepleisters

De eerste paar weken na je laatste sigaret zijn het moeilijkst. Je lijf moet afkicken van de nicotine en daardoor krijg je ontwenningsverschijnselen. Maar ook mentaal vindt een afkickproces plaats. Hypnose kan helpen de ontwenningsverschijnselen te doorstaan zonder nicotinepleisters. Verder krijg je praktische tips en trucs om de drang naar nicotine te weerstaan.

Ga samen met mij de uitdaging aan: stoppen met roken

Ja ik wil stoppen met roken

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je anorexia, boulimia, binge eating of overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

 

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.