fbpx Menu

3 minuten ademhalingsoefening

Vandaag een korte video over je ademhaling en de kracht van je ademhaling. Met je ademhaling kan jezelf rustig  maken.

Als je op dit moment op je ademhaling let dan kom je er misschien achter dat je ademhaling heel hoog zit. Wanneer je jezelf rustiger wil krijgen dan is het heel erg verstandig om je ademhaling naar je buik te brengen.

Sterker nog je ademhaling hoort standaard laag in je buik te zitten, maar voor veel mensen is dat best een uitdaging.

Daarom wil ik je vandaag helpen om de buikademhaling te activeren en te ervaren wat het voor je doet. Je kunt deze oefening zittend of liggend doen.

Veel plezier met de video!

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

 

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.