Menu

Annemarie, ik was sceptisch vooral omdat ik 30 jaar rookte!

Annemarie stopte met roken in 1 sessie. Vooraf vond ze het best nog wel spannend, maar ze wist ook dat ze iets anders moest proberen naar al die jaren met vele stoppogingen. Ze gaf aan al heel veel stoppogingen te hebben ondernomen in haar 30 jaar die ze gerookt had. Maar met Hypnose voelde voor Annemarie gelijk heel anders. Het leek voor haar wel of ze de 10 eerste hindernissen al weken daarvoor genomen had.

“Roken stond gelijk al heel ver van mij af. Tijdens de hypnose was er door Ron echt een knop omgezet voor me. Op denkniveau, maar ook op een niveau waar ik zelf niet bij kwam.De wind in de zeilen om te stoppen” “Ik adviseer iedereen die wil stoppen met roken om dit zichzelf te gunnen. Want als het bij mij werkt dan werkt het voor iedereen die wil stopen met roken.”

Meer weten over de ervaring van Annemarie over stoppen met roken, kijk dan haar video.   

Stoppen met roken is een moeilijk en vaak frustrerend proces, maar het is ongelooflijk belangrijk voor je gezondheid en welzijn. Als je in het verleden hebt geprobeerd te stoppen met roken en dit niet is gelukt, kun je overwegen om samen te werken met een expert zoals persoonlijke coach Ron Meijering om je te helpen stoppen met hypnose. Hypnose is een staat van diepe ontspanning en focus waarin de geest meer open staat voor suggestie. Wanneer gebruikt om te helpen stoppen met roken, kan hypnose werken door de manier waarop u over sigaretten denkt te veranderen en de psychologische afhankelijkheid van nicotine te doorbreken. Ron Meijering is gediplomeerd hypnotherapeut met jarenlange ervaring in het helpen van mensen bij het stoppen met roken. Als personal coach zet hij zich in om zijn klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en het overwinnen van uitdagingen. Als je met Ron samenwerkt om te stoppen met roken door middel van hypnose, kun je een programma op maat verwachten dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en uitdagingen. Hoewel hypnose geen magische remedie is om te stoppen met roken, kan het een effectief hulpmiddel zijn om u te helpen met het doorbreken van de gewoonte en een succesvolle overgang naar een rookvrij leven te maken. Met de juiste ondersteuning en motivatie kun je voorgoed stoppen met roken en genieten van de vele voordelen van een gezonde, rookvrije levensstijl. Als je klaar bent om je gezondheid onder controle te krijgen en voor eens en voor altijd te stoppen met roken, overweeg dan om met Ron Meijering samen te werken en hypnose te gebruiken als een hulpmiddel om je te helpen slagen.

Ben je net als Annemarie helemaal klaar met roken? Word dan nu een niet-roker!

Vul hieronder je gegevens in om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Het gesprek is gratis en verplicht je tot niets.

 

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.