Menu

Ans raakte haar overtollige kilo’s kwijt met de virtuele maagband

Soms weet je het al bij de 1e kennismaking, deze dame die komt er wel, die gaat er helemaal. Ans kwam bij me en gaf aan dat ze weer naar haar normale gewicht wilde, ze baalde op dat moment van zichzelf.

Misschien herken je het wel dat je al lang met iets rondloopt met wat je “in de weg zit”. Maar ja het lukt je niet om het on te buigen, om het te doorbreken.  Je probeert het wel, maar naar een paar dagen val je toch weer terug in je oude patroon.

Dan is het helemaal niet gek om dan hulp te zoeken. De virtuele maagband heeft Ans geholpen om weer lekker in haar motor pak te passen.

Misschien ben je op zoek naar een oplossing om je gewicht onder controle te krijgen. Net als Ans, baalde je misschien van je situatie en kon je niet doorbreken uit je oude gewoonten. Dat is niet gek, en het zoeken van hulp is een stap in de juiste richting.

Dankzij de hulp van Ron Meijering en de virtuele maagband, ben ik eindelijk in staat geweest om mijn doel te bereiken en weer naar mijn normale gewicht te gaan. Weg met die overtolloge kilo’s.

Ik had al lange tijd het gevoel dat er iets was wat me tegenhield, maar ik kon het niet doorbreken. Ik probeerde het wel, maar na een paar dagen viel ik weer terug in mijn oude patroon.

Ron was een fantastische coach die me begreep en me hielp om beter te begrijpen hoe mijn lichaam werkt en wat het nodig heeft om af te vallen. Hij was altijd bereid om te luisteren en hij had een fijne open houding, wat me zeer motiveerde. Dankzij de virtuele maagband kon ik eindelijk weer lekker in mijn motorpak passen. Zijn manier van omgaan met mij gaf me het gevoel dat er een goede vriend tegenover me zat met wie alles te bespreken viel.

Ik wil iedereen aanbevelen om hulp te vragen aan Ron als je twijfelt. Gewoon doen, hij zal je zeker helpen om je doelen te bereiken en je te ondersteunen in je reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.