Menu

Blijft het bij de goede voornemens? Of ga je net als Lily, Dicky, Marja en Patty over tot actie?

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor 2023 toegewenst. Dat het maar een mooi en vooral gezond 2023 voor je mag worden.

Even over de goede voornemens, misschien heb je ze dit jaar ook weer uitgesproken naar jezelf en blijft het daarbij. Goede voornemens hebben, dat is natuurlijk super goed, maar waarmaken van de goede voornemens, ja dat is best lastig, toch?

Onderzoek naar de goede voornemens laat zien dat veranderingen voor tachtig procent mislukken. Wat kun je doen om goede voornemens, gewoontes en gedrag wél te veranderen? Echt door te zetten? Het is niet makkelijk want anders deed iedereen het. Maar als je écht wilt…… dan slaag je!

Goede voornemens volhouden is moeilijk: Afvallen, stoppen met roken, meer sparen en minder snoepen. Het zijn een paar van de bekende goede voornemens waarvan we allemaal weten dat ze niet gebeuren. Maar waarom eigenlijk niet?

Vaak omdat we niet de stap zetten naar actie, naar starten, naar hulp zoeken. Omdat we het alleen “proberen” te doen. Het blijft bij dat goede voornemen. Het blijft een wens, een droom, maar ja die wordt geen realiteit zonder actie.

Het gaat erom dat je actie onderneemt en zorgt dat je hulp zoekt, die bekende stok achter de deur. Want Samen lukt het wel!

Hieronder de voorbeelden van 4 dames die de stap gezet hebben. Die hun voornemens voor een gezonder leven, blijer leven, afvallen, stoppen met roken in gang hebben gezet. Ze hebben hulp gezocht en kunnen eind 2023 genieten van het resultaat.

Wil jij volgend jaar ook vol trots kunnen zeggen, ik heb mijn goede voornemen gehaald? Zet dan vandaag nog de stap naar actie!

Plan een vrijblijvende kennismaking met me in!

Lily over de Virtuele maagband, “Spectaculair gewichtsverlies is de bijvangst”

Na vele jaren met heel veel verschillende diëten zonder blijvend succes besloot ik een consult aan te vragen bij Ron.

Geen dieetregime, geen calorieën tellen, maar wezenlijke interesse in mij en mijn overgewicht. Waar komt het vandaan? Wat zit aan de basis van dit gedrag van slecht voor mezelf zorgen. Als eten op de 2de plaats komt, kwam ik dus kennelijk zelf ook op de 2de plaats.

In 2 hypnosesessies viel het kwartje en zette ik stappen tot zelfacceptatie en zelfliefde. En dit leidde organisch tot een heel ander eetgedrag waarin ik gezonde keuzes kan maken en tijd opeis voor mezelf om gezond te gaan eten.

Ik kwam voor de Virtuele Maagband, maar wat Ron me heeft gegeven gaat veel verder dan dit. Spectaculair gewichtsverlies is de bijvangst, voor het eerst van mijn leven écht voor mezelf willen zorgen bleek de hoofdzaak.

‘alles wat je wilt dat kun je’

Ik kan Ron’s mantra inmiddels dromen.

Dank je wel!

Lily Rijpkema

Plan een vrijblijvende kennismaking met me in!

Dicky over VRIJHEID: blij om een niet roker te zijn!

Een niet roker te zijn, geeft mij het ultieme gevoel van VRIJHEID!

Ik rookte al heel lang en veel te veel. Zoveel dat ik last kreeg van m’n stem, een echte rokersstem. Ik werd aangesproken met meneer ipv mevrouw. Dat vond ik best heftig.

Ik wilde echt wel stoppen, maar het lukte mij niet. Totdat ik via via bij coach Ron Meijering in Wageningen kwam. Wat een top coach maar vooral wat een lief mens! Ron gaf mij het laatste zetje dat ik nodig had om te stoppen met roken.

Vervolgens de hypnose bij Ron ondergaan. Een verademing! Ik heb geen enkele behoefte meer aan roken gehad en ben heel gelukkig met de vrijheid die ik hierbij voel.

“Ik ben een gelukkige niet roker en ook jij kunt dit zijn!”

De virtuele maagband gaat voor mij niet lukken? Het verhaal van Marja

Uitstellen, twijfelen daar hebben we allemaal wel voorbeelden van. Ik ook voorbeelden genoeg. Bijvoorbeeld mijn Motorrijlessen, elke lente dacht ik dit jaar ga ik het doen en voor ik het wist was het alweer oktober. 10 jaar lang heb ik het uitgesteld. Nu eindelijk na 10 jaar heb ik de stap gezet, 1e lessen zitten erop en theorie certificaat in de pocket😀

Soms twijfelen we (te) lang en stellen we uit, als we uiteindelijk toch de stap zetten, dan valt het allemaal wel mee.

Marja was niet van het uitstellen, maar wel had ze een twijfel ben ik niet te nuchter voor Hypnose en de virtuele maagband. Ik mocht Marja een interviewen en de 1e vraag die ik haar stelde was welke bedenkingen had je voordat je aan de virtuele maagband begon?

Marja vertelde “ik ben een heel nuchter persoon, dus Hypnose en de virtuele maagband dat zal bij mij niet gaan werken. Gelukkig kende ik iemand die het traject succesvol had doorlopen. Dus ik dacht Baat het niet, dan schaadt het niet ik geef het,het voordeel van de twijfel.

Plan een vrijblijvende kennismaking met me in!

En nu 3 maanden verder is Marja al 11 kilo kwijt. En wat ze heel fijn vond was dat ze niet verplicht naar de sportschool hoefde!
Benieuwd naar hoe Marja succesvol haar 11 kilo verloor met de virtuele maagband? Bekijk dan haar video!

Plan een vrijblijvende kennismaking met me in!

Ik in getailleerd jurkje, laat me niet lachen…

Net voor mijn vakantie naar Tenerife kreeg ik onderstaand appje van Patty:

“Goedemorgen Ron, Als je 2 zomers geleden had gezegd dat ik vandaag in en getailleerd jurkje zou lopen had ik hard gelachen… maar dit is pure realiteit.
Ik wens je een mooie dag.
Groetjes, Patty”

Ik weet nog heel goDe 1e keer dat ik Patty ontmoete, was op 8 oktober 2020.

Ze had al zoveel geprobeerd, maar zonder tevredenheid.

Het laatste wat ze ondernomen had was de diëtiste via de huisarts.

Lager dan 90 kilo kwam Patty daar niet mee.

De diëtiste gaf ook aan dat dit misschien wel het maximum haalbare zou zijn voor Patty.

Gelukkig had ze een lieve vriendin in Frankrijk die 29 kilo was afgevallen via de alternatieve weg. Dat wilde Patty ook, alleen “geloofde” ze niet echt in de “alternatieve geneeswijze”. Gelukkig ging Patty toch er naar op zoek en naar wat Googelen kwam ze bij mij uit voor de virtuele maagband. Met als uiteindelijk resultaat 26 kilo eraf.

Misschien herken je het wel, dat je al zoveel geprobeerd hebt en dat het niet lukt om vol te houden.

Ja een paar weken, maar dan komen de kilo’s er net zo hard weer aan.

Ben jij net als Lily, Dicky, Marja en Patty toe aan de volgende stap en wil je samen met mij kijken wat voor jou ook de juiste oplossing is?

Als dat zo is? Plan dan direct je gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek in. Het is misschien wel jouw tijd voor jouw verandering, je staat er niet alleen voor!

PS het kost je helemaal niets, alleen 15 minuutjes van je tijd!

Plan een vrijblijvende kennismaking met me in!

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.