Menu

De Kracht van Auto-Suggestie: Verander Jezelf met Positieve Affirmaties

Als hypnotherapeut zie en ervaar ik dagelijks de kracht van auto-suggestie voor persoonlijke groei. Door herhaalde gedachten en affirmaties beïnvloed je je onderbewustzijn, vorm je overtuigingen en gedragingen. Het is een effectieve techniek om je doelen te bereiken en je ideale zelf te worden. Vaak gebruiken we auto-suggestie negatief door onszelf te saboteren met gedachten zoals “het lukt toch niet” of “ik ben niet goed genoeg”. Het is tijd om die belemmerende overtuigingen te vervangen en jezelf te ondersteunen met positieve affirmaties. Ontdek de ware kracht van auto-suggestie en transformeer je leven.

Een van de krachtigste manieren om auto-suggestie te benutten, is door middel van (zelf)hypnose. Hypnose stelt je in staat om toegang te krijgen tot je onderbewuste geest en daar nieuwe overtuigingen en gedragspatronen te installeren. Tijdens een hypnotische sessie wordt je geest ontvankelijker voor positieve suggesties, waardoor je gemakkelijker nieuwe gewoonten kunt aannemen en belemmerende overtuigingen kunt loslaten.

Naast hypnose zijn er ook andere effectieve technieken die ik mijn cliënten leer om auto-suggestie te versterken. Een daarvan is het bijhouden van een dankbaarheidsdagboek. Neem elke avond voordat je gaat slapen even de tijd om terug te kijken op je dag en schrijf op waar je dankbaar voor bent. Begin elke zin met de woorden “Ik ben zo blij en dankbaar dat ik nu…” Door je te richten op positieve aspecten in je leven, nodig je meer overvloed en vreugde uit. Leg het dankbaarheidsdagboek vervolgens op je kussen, zodat je het fysiek moet verwijderen om te gaan slapen. Dit creëert een herinnering en versterkt je betrokkenheid bij deze praktijk.

Tijdens het schrijven in je dankbaarheidsdagboek kun je ook affirmaties gebruiken die je auto-suggestie versterken. Begin met het bevestigen van je geluk, gezondheid, vitaliteit en vrijheid. Vervolg dan met het opschrijven van je verlangens in de tegenwoordige tijd. Het is belangrijk om de toekomstige tijd te vermijden, omdat dit impliceert dat je verlangens altijd buiten bereik zullen blijven. Door ze in de tegenwoordige tijd te formuleren, geef je jezelf een gevoel van geloof en mogelijkheid.

Naast schrijven en herhalen van affirmaties, kan hypnose ook worden gebruikt om je onderbewuste geest te programmeren met nieuwe gewoonten en overtuigingen. Tijdens een hypnotische sessie kunnen we samenwerken om belemmerende overtuigingen los te laten en positieve suggesties diep in je geest te verankeren. Dit creëert een sterke basis voor verandering en groei, waardoor je effectiever auto-suggestie kunt toepassen in je dagelijks leven.

Wil je de kracht van auto-suggestie en hypnose ervaren? Maak dan nu een afspraak voor een kennismaking of hypnotherapiesessie. Samen kunnen we werken aan het transformeren van belemmerende overtuigingen, het installeren van nieuwe positieve patronen en het creëren van de gewenste verandering in je leven. Neem de regie over je eigen leven en ontdek de ongekende mogelijkheden die binnen in jou liggen.

Maak vandaag nog een afspraak en geef jezelf de kans om de kracht van auto-suggestie en hypnose te ervaren. Bereik je doelen, transformeer jezelf en leef het leven waar je naar verlangt.

Neem nu vrijblijvend contact op en plan een kennismakingsafspraak om te ontdekken hoe ook jij jezelf kunt helpen.

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.