Menu

De Kracht van Positieve Affirmaties: Verander je Gedachten, Verander je Leven

Heb je al eens gehoord van de geweldige kracht van positieve zelfsuggesties? Nou, laat me je vertellen, het is echt heel waardevol als het gaat om zelfverbetering. En raad eens? Ik raad het al mijn cliënten aan om dagelijks toe te passen. Dus ik raad het jou ook aan. Leun lekker achterover, haal diep adem, en laten we jouw reis verkennen terwijl ik je vertel over deze geweldige krachtige techniek.

1. Affirmaties: Het Geheime Wapen voor Verandering

Affirmaties zijn als kleine zaadjes van positiviteit die ik in de vruchtbare grond van je geest heb geplant. Het zijn eigenlijk zinnen die je keer op keer tegen jezelf zegt om positieve veranderingen te bewerkstelligen. Dit is echt een van de krachtigste trucs die ik met al mijn cliënten deel. Het geheim? Spreek ze als allereerst van je dag, dus net na het wakker worden, uit met overtuiging en voeg wat emotie toe. Naarmate je dit doet, dringen deze affirmaties dieper door in jouw onderbewustzijn, en voilà, positieve verandering gaat vanzelf plaatsvinden! Zo simpel is het.

2. Visualisatie: De Wet van Aantrekkingskracht in Actie

Visualisatie, ook wel bekend als de wet van aantrekkingskracht of “The Secret,” is een van de meest krachtige technieken voor zelfverandering die ik ooit ben tegengekomen. Hier gaat het om jezelf voorstellen dat je doelen al zijn bereikt en dit met dankbaarheid te beleven. Een gewoonte die ik heb ontwikkeld, is om dit te doen vlak voordat ik in slaap val. Mijn onderbewuste, dat echt niet weet of iets echt is of niet, neemt deze gedachten in zich op terwijl ik slaap.

3. Voorbeeld Affirmaties in Actie

Laten we eens kijken naar enkele geweldige affirmaties die ik graag deel:

 • “Ik ben vol zelfvertrouwen en straal positieve energie uit.”
 • “Overvloed en succes stromen mijn leven binnen.”
 • “Mijn gezondheid en welzijn verbeteren elke dag.”

Ik zeg deze affirmaties dagelijks, bij voorkeur in een rustige omgeving waar ik me kan concentreren. Ik kan je vertellen, het voelt krachtig als ik deze woorden uitspreek.

4. Laten We Samen Onze Toekomst Creëren

Met positieve zelfsuggesties en visualisatie hebben we de superkracht om onze ideale toekomst vorm te geven. Waarom zouden we wachten? Laten we vandaag beginnen met deze geweldige praktijken en kijken hoe ons leven begint te veranderen.

Ben je er klaar voor om de kracht van positieve zelfsuggesties en visualisatie te ontdekken? Laten we onze levens nu transformeren! Klik hier om te beginnen.

Onthoud, verandering vereist consistentie en geloof. Hoe meer we deze technieken toepassen, hoe sterker ons geloof wordt in onze capaciteit om ons leven ten goede te veranderen. Laten we samen doorgaan en in onszelf blijven geloven. We hebben allemaal de kracht om onze eigen toekomst te creëren. Dus waar wacht je nog op? Let’s do this! 😊🌟

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.