Menu

De virtuele maagband gaat voor mij niet lukken? Het verhaal van Marja

Uitstellen, twijfelen daar hebben we allemaal wel voorbeelden van. Ik ook voorbeelden genoeg. Bijvoorbeeld mijn Motorrijlessen, elke lente dacht ik dit jaar ga ik het doen en voor ik het wist was het alweer oktober. 10 jaar lang heb ik het uitgesteld. Nu eindelijk na 10 jaar heb ik de stap gezet, 1e lessen zitten erop en theorie certificaat in de pocket😀

Soms twijfelen we (te) lang en stellen we uit, als we uiteindelijk toch de stap zetten, dan valt het allemaal wel mee.

Marja was niet van het uitstellen, maar wel had ze een twijfel ben ik niet te nuchter voor Hypnose en de virtuele maagband. Ik mocht Marja een interviewen en de 1e vraag die ik haar stelde was welke bedenkingen had je voordat je aan de virtuele maagband begon?

Marja vertelde “ik ben een heel nuchter persoon, dus Hypnose en de virtuele maagband dat zal bij mij niet gaan werken. Gelukkig kende ik iemand die het traject succesvol had doorlopen. Dus ik dacht Baat het niet, dan schaadt het niet ik geef het,het voordeel van de twijfel.

En nu 3 maanden verder is Marja al 11 kilo kwijt. En wat ze heel fijn vond was dat ze niet verplicht naar de sportschool hoefde!

Benieuwd naar hoe Marja succesvol haar 11 kilo verloor met de virtuele maagband? Bekijk dan haar video!

 

P.S. Ben je net als Marja bereid om jezelf het voordeel van de twijfel te geven?

Wil je net als Marja van dat overgewicht af en je streefgewicht moeiteloos bereiken.

Daar kan ik je bij helpen.

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in. Het alleen fixen lijkt makkelijk, dat is het niet. Je hebt gewoon hulp nodig van een coach. Iemand die ervoor zorgt dat jij het gewenste resultaat veel sneller zult behalen.

Tijdens het gesprek kijken we samen naar:

– Waar je nu staat
– Wat je al hebt geprobeerd
– Het stappenplan dat jij nodig hebt om voor verandering te zorgen

Daar hoef je zelf niets voor te doen, ik heb alles al voor je uitgewerkt. Althans, je moet er wel iets voor doen. Een gratis en vrijblijvend gesprek inplannen. That’s it!

Plan via deze link direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in!

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.