fbpx Menu

Diner idee nodig? Oestersaus biefstuk met paksoi

Diner idee nodig? Probeer de oestersaus biefstuk met paksoi😃👍⁠

Ingrediënten (voor 1 persoon.):
✔1 portie ½ Paksoi ongeveer 300 g
✔1 teen Knoflook
✔½ el Sojasaus, Kikkoman
✔50 g Rijst, ongekookt
✔150 g Biefstuk
✔25 g Soja-bonen (edamame)
✔½ el Olijfolie
✔3 el Oestersaus

 

 

 

 

Bereiding in 20 minuten:

Bereid de rijst volgens verpakking.

Snijd de knoflook fijn en de paksoi in stukken. Meng de oestersaus en sojasaus tot dressing, met peper naar smaak.

Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur. Dep de biefstuk droog, wrijf in met peper en zout en bak 1-3 min. per kant, naar gewenste gaarheid. Neem de biefstuk uit de pan, schenk 1/4 van de dressing erover en dek af met aluminiumfolie.

Verhit ondertussen de andere helft van de olijfolie in een wok en bak de knoflook en paksoi 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste 2 min. de rest van de dressing toe.

Snijd de biefstuk in plakjes en serveer met de rijst, paksoi en soja-bonen op een bord.

Tips:

Voeg een theelepel gebakken uitjes toe.

En eet smakelijk😀

Opmerking over recept?

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.