Menu

Dit is een van de geheimen om van emotie eten af te komen!

Het zit echt tussen mijn oren hoor. Ik ben echte een emotie eter. Ik ben een echte zoete kauw. Of, als ik emoties heb dan kan ik niet eten.

Herken je je in een van deze dingen? Dan zou het maar zo eens kunnen zijn dat je lichaam essentiële stoffen tekort komt. Veel mensen die ik help of die ik privé spreek denken dat “snaaien”, “snoepen” of niet eten alleen tussen de oren zit.

Daar ben ik het niet mee eens. Veel van de problemen die we ervaren met eten kunnen onder andere veroorzaakt worden door tekorten in onze voeding.

Weet je hoeveel mensen er bijvoorbeeld een antidepressiva slikken? Alleen in Nederland zijn dit er nu 1,2 miljoen. In 2017 waren dat er nog 1 miljoen. Dit is een schrikbarend groot aantal.

 

Nu ben ik geen dokter, maar er zijn zeker enkele eenvoudige supplementen die kunnen helpen je gemoedstoestand sterk te verbeteren.

Zo zijn er ook supplementen die je kunnen helpen om van je snaai of eetbuien af te komen.  Of misschien herken je wel dat er een stem in je hoofd zit die soms zo ontzettend streng en kritisch voor je kan zijn? Nu zijn er, om dat te verminderen of te laten verdwijnen, vele verschillende supplementen.

Om jou daar mee te helpen start ik met supplementen coaching. In deze coaching zal ik je een gericht supplementen advies geven en tegelijkertijd krijg je van mij coaching om je gedrag te veranderen. Met deze werkwijze heb ik al super goede resultaten bereikt en kan ook jij van je strijd met eten afkomen.

Wil je weten hoe dit voor jou kan werken? Plan dan een afspraak met mij en we gaan samen aan de slag. Want, Samen Lukt Het Wel!

Plan jouw intakeafspraak

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.