Menu

Gezond lijf, gezonde geest

Om je leven te kunnen leiden dat jij wilt, met alles wat je in je leven wilt vervullen, heb je iets bijzonders nodig om je lijf en geest gezond te houden. Ik heb een hele mooie zuivere visolie ontdekt en wil je deze ervaring niet onthouden en dus met je delen!

Fysiek en mentaal sterk zijn én blijven, wat er ook gebeurt in je leven.

Gezond eten, sporten en af en toe lekker ontspannen zijn goede stappen en , is meestal niet altijd voldoende om je echt goed te voelen. Een gezond lichaam is van belang om in balans te komen en te kunnen blijven. Wat is er voor nodig om ook fysiek en mentaal sterk en gezond worden en te blijven?

Het innemen van zuivere visolie helpt daar bij, in de vorm van omega 3.

Wat kan omega 3 voor voor je doen?

Zuivere visolie helpt mee aan een betere gezondheid,omdat je werkt aan je Omega 3 : Omega 6 verhouding in je lichaam Die verhouding is bij de meeste mensen behoorlijk verstoord. Dat voel je niet alleen fysiek, je ziet het ook aan de buitenkant aan je huid. Door deze visolie ervaar je minder spierpijn na fysieke inspanning, ben je minder (snel) ziek, slaap je beter (door) en je bent scherper gedurende de dag en heb je een beter humeur. Dit is slechts een greep uit de verbeteringen die je voelt wanneer je dagelijks een zuivere visolie neemt.

Omdat deze inname allerlei kleine ontstekingen in je lichaam voorkomt, kunnen diverse ziektes zich ook niet verder ontwikkelen in je lichaam.

Wil jij weten hoe het bij jou zit met Omega 3 : Omega 6 verhouding in je lichaam? En wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een een test, daarmee kan je eenvoudig zien het met jou Omega 3 : Omega 6 verhouding in je lichaam gesteld is.

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.