Menu

Heugelijke Nieuws: Helga Gestart als Ervaringsdeskundige Coach bij Ron Meijering Coaching!

Op donderdag 15 februari werd een mijlpaal bereikt bij Ron Meijering Coaching, want Helga trad officieel toe als ervaringsdeskundige coach. Een warm welkom aan Helga, een krachtige persoonlijkheid met een diepgaande ervaring in het overwinnen van eetstoornissen en een passie voor coaching in mindfulness en systemisch werken.

Helga’s eigen reis begon in haar tienerjaren, gevangen in de verstikkende cyclus van zelfopgelegde verwachtingen en perfectie. Wie kent niet dat verlangen om altijd aan verwachtingen te voldoen, om nooit tevreden te zijn met zichzelf, en om constant te worstelen met zelftwijfel en schuldgevoel? Helga begrijpt deze strijd als geen ander en heeft door de jaren heen geleerd om haar eigen weg naar innerlijke kracht te vinden.

Als ervaringsdeskundige is Helga vastbesloten om anderen te helpen dezelfde weg te bewandelen. Ze deelt graag haar kennis en tools op het gebied van mindfulness, systemisch werken, voeding, NLP en meer, en staat klaar om anderen te begeleiden naar een leven waarin zijzelf de regie hebben over hun eigen welzijn.

Helga’s recente training bij Ron Meijering als Mental Food Coach heeft haar vaardigheden verder verfijnd en haar gereed gemaakt om anderen te begeleiden op hun eigen transformatiereis. Met een diepgaande kennis van technieken zoals EMDR, hypnose en NLP, is Helga klaar om anderen te helpen positieve veranderingen te maken in hun leven.

De training bij Ron Meijering heeft Helga niet alleen voorzien van waardevolle kennis, maar heeft haar ook geholpen om haar angsten te overwinnen en te groeien als coach. Ron’s inspirerende begeleiding heeft Helga’s enthousiasme voor het vak alleen maar vergroot, en zijn heldere uitleg en ondersteunende feedback hebben haar geholpen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Nu is het jouw beurt om deel uit te maken van deze inspirerende reis. Als je geïnteresseerd bent in coaching en een bredere kijk wilt krijgen op voeding en mentaal welzijn, dan is de training bij Ron Meijering iets voor jou. Ontdek hoe je met een combinatie van NLP, EMDR, hypnose en voeding anderen kunt helpen om zich beter in hun vel te voelen.

Word een ervaringsdeskundige coach met de training van Ron Meijering en maak een verschil in het leven van anderen. Neem de eerste stap naar een bevredigende en verrijkende carrière en ontdek hoe jij de verandering kunt zijn die anderen nodig hebben!

Voor meer informatie over de training van Ron Meijering en hoe je je kunt aanmelden, klik hier: Wordt Ervaringsdeskundige Coach – Ron Meijering

Helga en het team bij Ron Meijering Coaching heten je van harte welkom om deel te nemen aan deze inspirerende reis naar persoonlijke groei en transformatie. Wees de verandering die anderen nodig hebben en ontdek jouw potentieel als ervaringsdeskundige coach

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.