Menu

Hoe de virtuele maagband mij hielp om mijn 100e klant te verwelkomen: Het verhaal van een Janine!

Ik ben super blij om te delen dat ik onlangs mijn 100e cliënt voor de virtuele maagband heb mogen verwelkomen! Deze mijlpaal is voor mij een belangrijk moment en ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor het vertrouwen dat mijn cliënten in mij stellen.

Als iemand die gepassioneerd is om mensen te helpen hun doelen te bereiken en een gezonde en gelukkige levensstijl te bereiken, is het mijn doel om mijn cliënten te helpen hun eigen kracht te ontdekken en een gezonde relatie met voedsel op te bouwen.

Janine, mijn 100e cliënt, heeft haar ervaringen met mij gedeeld in een video en ik ben blij om te horen dat ze positief is over haar behandeling. Naast het verliezen van gewicht, heeft Janine een positieve verandering in haar mindset en eetgedrag doorgemaakt. Dit is precies waar ik naar streef bij mijn cliënten: hen helpen hun eigen kracht te ontdekken en een gezonde relatie met voedsel op te bouwen.

Als jij geïnteresseerd bent om ook deel te nemen aan deze reis naar een gezonder en gelukkiger leven, neem dan contact met mij op. Het is belangrijk voor mij dat jij je als cliënt op je gemak voelt en weet dat je altijd op mij kan rekenen voor steun en begeleiding. Laten we samenwerken aan jouw gezondere en gelukkigere toekomst!

Plan Vrijblijvende Kennismaking In

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.