Menu

Hoe hypnose en visualisatie kunnen helpen bij het overwinnen van uitdagingen

Ik wil graag mijn persoonlijke ervaringen met jullie delen over hoe de kracht van hypnose en visualisatie mij en mijn cliënten hebben geholpen om uitdagingen te overwinnen.

Als therapeut heb ik gemerkt dat hypnose een effectieve manier is om de geest te openen voor nieuwe mogelijkheden en om beperkende overtuigingen los te laten. Hypnose is een staat van diepe ontspanning waarin je je geest kunt openen voor suggesties die gericht zijn op positieve verandering. Dit kan helpen om negatieve patronen te doorbreken en om de geest voor te bereiden op succes.

Een ander krachtig hulpmiddel is visualisatie. Het is een techniek waarbij je jezelf voorstelt dat je de gewenste uitkomst bereikt. Visualisatie kan helpen om een duidelijke visie te ontwikkelen, zelfvertrouwen op te bouwen en om de geest te richten op de mogelijkheden in plaats van de beperkingen.

Ik heb cliënten geholpen die vastzaten in een cyclus van negativiteit en stress. Door middel van hypnose en visualisatie hebben ze geleerd om hun geest te programmeren voor succes. Het is een proces dat tijd en toewijding vereist, maar de resultaten zijn het waard.

Ik nodig jullie uit om te ontdekken hoe hypnose en visualisatie jou kunnen helpen. Neem gerust contact met me op als je meer informatie wilt of als je wilt weten of deze technieken geschikt zijn voor jouw specifieke situatie. Ik sta klaar om jullie te ondersteunen op jullie reis naar persoonlijke groei en succes.

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.