Menu

Hoe hypnose kan helpen bij het doorbreken van je avond snackgewoonte

Met de lente in aantocht is het tijd om onze gewoonten en routines eens onder de loep te nemen. Als hypnotherapeut heb ik gemerkt dat veel mensen ‘s avonds graag snacken voor de televisie of tijdens het lezen van een goed boek. Helaas kan dit op de lange termijn een negatieve invloed hebben op onze gezondheid.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om deze gewoonte te doorbreken, zoals het plannen van ontspannende activiteiten en gezonde maaltijden. Maar als deze tips niet genoeg zijn, kan hypnose een effectieve manier zijn om deze gewoonte te doorbreken. Hypnose is een bewezen techniek die kan helpen bij gedrags- en gewoonteveranderingen, zoals het doorbreken van een avond snackgewoonte.

Bij mij, Ron Meijering, kun je terecht voor hypnosebehandelingen om je te helpen bij het doorbreken van deze gewoonte. Als hypnotherapeut kan ik je begeleiden bij het begrijpen van de onderliggende redenen achter jouw snackgewoonte en je onderbewuste helpen om nieuwe en gezonde gewoontes aan te leren. Zo kun je op de lange termijn een gezondere levensstijl aannemen en genieten van de lente met meer energie en vitaliteit.

Dus waar wacht je nog op? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak met mij en ervaar zelf wat hypnose voor jou kan betekenen. Samen kunnen we werken aan het doorbreken van deze gewoonte en het realiseren van een gezondere en frisse lente!

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.