Menu

Hoe ik Hester hielp om de beste versie van zichzelf te worden!

Vandaag wil ik graag een bijzonder bericht met jullie delen. Het gaat om een bedankje van mijn cliënt Hester, die ik heb mogen helpen bij haar persoonlijke transformatie. Hester besloot vorig jaar dat het tijd was voor verandering en dat ze de beste versie van zichzelf wilde zijn. Ze zat niet lekker in haar vel, had een gebrek aan energie, lusteloosheid en onrust. Naast dat er wat kilo’s af mochten, wilde ze vooral emotioneel weerbaar en stabiel zijn.

Hester besloot hulp te zoeken bij mij als voedingscoach en hypnotherapeut. Samen hebben we hard gewerkt om haar doelen te bereiken en waardevolle lessen geleerd. Door op haar voeding te letten, meer te bewegen en te gaan hardlopen, merkte Hester al snel dat ze zich veel beter voelde. Haar energie, vrolijkheid en rust kwamen terug en haar eerste doel was bereikt.

Naast het mentale en emotionele welzijn, wilde Hester ook graag afvallen en haar kleding weer lekker zitten. Na enkele maanden van hard werken en toewijding heeft Hester haar tweede doel bereikt en is ze ongeveer 12 kilo kwijtgeraakt. Ze voelt zich nu helemaal happy en fit en dat is fantastisch om te zien.

Als kers op de taart heeft Hester onlangs een 10 km hardloopwedstrijdje gelopen en was ze 12 minuten sneller dan vorig jaar. Ik ben zo trots op Hester en haar geweldige prestaties!

Hester, ik wil jou bedanken voor het vertrouwen in mij en voor de toewijding die je hebt getoond om je doelen te bereiken. Het was een eer om jou te mogen begeleiden bij deze reis. Jouw succesverhaal is een inspiratie voor velen en ik ben er trots op dat ik een rol mocht spelen in jouw persoonlijke transformatie.

Beste lezers, als je jezelf ook herkent in het verhaal van Hester en hulp nodig hebt bij het bereiken van jouw doelen, neem dan gerust contact met mij op. Samen kunnen we werken aan een gezonde en gelukkige toekomst.

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.