Menu

Hoe ook jij in 5 dagen leert mediteren. Doe je met me mee?

Ik weet het nog heel goed, een jaar of 20 geleden. In die tijd voor mij geen Yoga en al helemaal geen meditatie. Veel te zweverig allemaal. Wel had ik in die een lieve collega en die was een stuk slimmer dan ik, elke week vroeg ze aan me ga je mee naar de Yoga? Maar nee hoor, daar was ik veel te nuchter voor zei ik dan tegen haar.

Ondertussen wel elk jaar een paar keer naar de huisarts met onverklaarbare pijntje, hartkloppingen en een kortademig gevoel. Bovenal werd ik gek van alle stress die ik mijn lichaam voelde.

Is dat voor jou ook herkenbaar?

Dat je de hele dag loopt te rennen en te vliegen, nergens lijk je tijd voor te hebben (vooral niet voor jezelf), je opgejaagd en gestrest voelt. Dan ’s avonds eindelijk tijd voor jezelf, en voor je het weet zit je weer onrustig op de bank (te snaaien).

Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn.

Deze week start ik met een 5-daagse meditatie uitdaging. Gewoon relaxed worden, bewust ademhalen, bewust van je lichaam en gevoelens en ik beloof je niks “zweverigs”. Gewoon samen met mij mediteren en relaxen.

Doe je met me mee? Klik dan hier om je aan te melden!

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Ron Meijering is aangesloten bij:

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten.
Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional.

Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

SKJ

Stel je vraag

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.