Menu

Hoe ook jij in 5 dagen leert mediteren. Doe je met me mee?

Ik weet het nog heel goed, een jaar of 20 geleden. In die tijd voor mij geen Yoga en al helemaal geen meditatie. Veel te zweverig allemaal. Wel had ik in die een lieve collega en die was een stuk slimmer dan ik, elke week vroeg ze aan me ga je mee naar de Yoga? Maar nee hoor, daar was ik veel te nuchter voor zei ik dan tegen haar.

Ondertussen wel elk jaar een paar keer naar de huisarts met onverklaarbare pijntje, hartkloppingen en een kortademig gevoel. Bovenal werd ik gek van alle stress die ik mijn lichaam voelde.

Is dat voor jou ook herkenbaar?

Dat je de hele dag loopt te rennen en te vliegen, nergens lijk je tijd voor te hebben (vooral niet voor jezelf), je opgejaagd en gestrest voelt. Dan ’s avonds eindelijk tijd voor jezelf, en voor je het weet zit je weer onrustig op de bank (te snaaien).

Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn.

Deze week start ik met een 5-daagse meditatie uitdaging. Gewoon relaxed worden, bewust ademhalen, bewust van je lichaam en gevoelens en ik beloof je niks “zweverigs”. Gewoon samen met mij mediteren en relaxen.

Doe je met me mee? Klik dan hier om je aan te melden!

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.