Menu

Hoe voorkom je stress tijdens de feestmaand?

Joehoe! Het is bijna december, gezellig Sinterklaas en Kerst vieren of schiet jij al in de stress? Over hoe jij jezelf kan helpen om relaxed te blijven met al dat eten om je heen. Ik ga je vandaag een paar tips geven, zodat jij de december maand relaxed doorkomt!

Ik merk dat de meeste mensen veel focus op het eten hebben komt dit je misschien bekend voor? Voordat je het weet ben je druk met alleen het eten en vergeet je dat het vooral gaat om de gezelligheid en gewoon even tijd voor elkaar (als het mag van de heren in den Haag;-))

Hoe voorkom je stress tijdens de feestmaand?

Ga niet sparen

Ga niet sparen overdag en omdat je dan ‘s avonds meer kan eten en wees niet te streng voor jezelf. Eet een lekker licht ontbijt en een salade als lunch, maak een planning van wat je gaat eten. Als jij jezelf overdag gaat uithongeren, dan kom jij met honger aan bij je familie dan weet je zeker dat je losgaat of dat je stress ervaart. Verbied jezelf ook niks, en zet de focus op gezellig samen zijn.

Vind je het lastig om je eten te plannen en kan je wel wat extra hulp gebruiken? Samen met Arian van Dijk heb ik een super gave aanbieding gemaakt (ons cadeau voor jou), je persoonlijk voedingscoach voor nog geen 0,85 cent per dag.💪💪 Klik hier voor de super handige persoonlijke voedingscoach aanbieding. 

(aanbieding geldig tot en met 7 december en alleen voor de 1e 10 aanmeldingen gratis 1 coaching sessie erbij)

Eerst meer weten of andere opties bekijken? Klik dan hier.

Ga lekker naar buiten

Ga lekker naar buiten tijdens de feestdagen. Gewoon een heerlijke relaxte wandeling door de bossen, samen met je familie en als het witte kerst is voor een sneeuwballen gevecht.

Drink voldoende water

Drink voldoende water. Een glas bubbels of wijn is natuurlijk heerlijk, maar pas op met teveel alcohol. Ik zou voor 2-3 glazen op een avond gaan en wissel dit af met water. Zet een lekkere grote kan met water op tafel en je zit goed, heerlijk met wat Sinasappel partjes erin, geeft dat net wat extra sfeer

Zorg voor voldoende slaap

Zorg voor voldoende slaap. Als jij lekker uitgerust en relaxed bent, kun je veel betere keuzes maken dan als je moe en opgejaagd bent.

Fijne feestdagen gewenst!🎄

PS, Vergeet je cadeautje niet, jouw persoonlijk voedingscoach voor nog geen 0,85 cent per dag.💪💪 Klik hier voor de super handige persoonlijke voedingscoach aanbieding. 

(aanbieding geldig tot en met 7 december en alleen voor de 1e 10 aanmeldingen gratis 1 coaching sessie erbij)

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.