Menu

Hulp Gezocht! Doe Mee en Word Coach bij Ron Meijering Coaching.

Ben jij die persoon die met een warm hart anderen bijstaat, gelooft in een holistische aanpak, ervaring heeft als coach, en opleidingen heeft gevolgd in NLP of Hypnose, of wellicht zelf de uitdaging van gewichtsproblemen heeft overwonnen? Dan ben ik op zoek naar jou!

In mijn praktijk leg ik me toe op het begeleiden van mensen met gewichtsproblemen en eetstoornissen. Hierbij bied ik diverse coachingstrajecten aan, volledig afgestemd op hun persoonlijke uitdagingen. Met mijn eigen holistische methode heb ik de afgelopen 6 jaar meer dan 550 mensen succesvol geholpen.

 

Wat mijn aanpak onderscheidt, is de holistische benadering in combinatie met een unieke mix van NLP en Hypnose.

Op dit punt in mijn reis zie ik mijn netwerk groeien en de vraag naar hulp toenemen. Alleen kan ik niet meer aan alle aanvragen voldoen. Daarom zoek ik jou, als mogelijke collega-coach, om samen te voorkomen dat mensen op wachtlijsten belanden. Als een team geloven we dat we mensen in heel Nederland kunnen bijstaan.

Uit eigen ervaring begrijp ik hoe het is om te leven met een eetstoornis.

Wil jij anderen bijstaan, meer klanten aantrekken naar je eigen praktijk, of loop je vast bij het vinden van hooggekwalificeerde leads? Laten we samen verder bouwen. De voordelen van onze samenwerking zijn talrijk: tijdwinst, minder stress, gedeelde inspanningen, behoud van vrijheid en controle.

Kies je ervoor om met mij samen te werken, dan ontvang je niet alleen automatisch leads, maar help ik je ook deze om te zetten naar waardevolle klanten.

Gezamenlijk streven we naar een gezonder leven voor mensen, zonder zorgen over klantenwerving. Op dit gebied neem ik je volledig onder mijn hoede. Hoe geruststellend klinkt dat?

Ben je enthousiast geworden? Klik dan op de knop hieronder en plan een gesprek met mij. Tijdens dit gesprek bespreken we wie je bent, wat je hebt gedaan, en kijken we of er een persoonlijke connectie is voordat we direct gaan samenwerken.

[Plan een gesprek]

Laten we samen het verschil maken!

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.