Menu

Hypnotherapie

Waar We Op Coachen

Hypnotherapie en hypnose: reken af met jouw eetstoornis, angst of ongezonde eet gewoonte. Ontdek de mogelijkheden en verander je leven. 

Vragen over Hypnotherapie

Veel gestelde vragen over Hypnotherapie en hypnose

Normaal gesproken ben je je van veel zaken niet bewust. Waar komen bepaalde emoties vandaan? Waarom heb je behoefte aan vet eten, zoetigheid? Hoe is jouw angst of dwang ontstaan? Bij hypnotherapie verhelp ik jouw psychische of lichamelijke klachten met hypnose.

Wat is hypnotherapie?

Bij hypnotherapie breng ik je in een lichte trance (een diepere staat van bewustzijn) en kun je contact maken met je onderbewustzijn. Door gerichte vragen te stellen ontdek je welke onbewuste overtuigingen en behoeften er schuilgaan achter jouw gedrag en gevoelens. Daarna kunnen we als het ware de negatieve lading van deze overtuigingen en behoeften ombuigen naar een positieve, meer constructieve reactie die je helpt een verandering in gang te zetten.

Waarom hypnotherapie?

Hypnotherapie kan zowel als op zichzelf staande behandelmethode worden toegepast als in combinatie met bijvoorbeeld EMDR  en cognitieve gedragstherapie  In dat geval werkt hypnotherapie versterkend op de andere behandeltechnieken. Vormen van hypnotherapie zijn onder meer regressietherapie, imaginatie, autogene training en zelfhypnose.

Voor welke uitdagingen biedt Hypnose een oplossing?

Het aantal toepassingsmogelijkheden van hypnose en hypnotherapie is enorm. Hypnotherapie geeft uitstekende resultaten bij onder meer de behandeling van eetstoornissen, afvallen, stress, burn-out of angst. Maar ook als je wilt stoppen met een ongezonde gewoonte, zoals roken of snoepen, is hypnose een goede keuze.

Benieuwd wat hypnotherapie voor jou kan doen? Plan dan hieronder vrijblijvend een telefonische kennismaking met mij in, samen lukt het wel!

!– wp:heading –>

Laten we samen kijken welke oplossing voor jou werkt.

Ben je klaar voor de volgende stap en wil je voor eens en voor altijd afrekenen met je uitdaging? Plan dan hieronder je GRATIS kennismakingsafspraak met mij in. Samen lukt het wel!

 

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.