Hypnotherapie

Waar We Op Coachen

Hypnotherapie en hypnose: reken af met jouw eetstoornis, angst of ongezonde gewoonte. Ontdek de mogelijkheden en verander je leven. Nieuw: HypnoSlim® !

Hypnotherapie en hypnose

Vragen over Hypnotherapie

Veel gestelde vragen over Hypnotherapie en hypnose

Normaal gesproken ben je je van veel zaken niet bewust. Waar komen bepaalde emoties vandaan? Waarom heb je behoefte aan vet eten, zoetigheid of sigaretten? Hoe is jouw angst of dwang ontstaan? Bij hypnotherapie verhelp ik jouw psychische of lichamelijke klachten met hypnose.

Bij hypnotherapie breng ik je in een lichte trance (een diepere staat van bewustzijn) en kun je contact maken met je onderbewustzijn. Door gerichte vragen te stellen ontdek je welke onbewuste overtuigingen en behoeften er schuilgaan achter jouw gedrag en gevoelens. Daarna kunnen we als het ware de negatieve lading van deze overtuigingen en behoeften ombuigen naar een positieve, meer constructieve reactie die je helpt een verandering in gang te zetten.

Hypnotherapie kan zowel als op zichzelf staande behandelmethode worden toegepast als in combinatie met bijvoorbeeld EMDR  en cognitieve gedragstherapie  In dat geval werkt hypnotherapie versterkend op de andere behandeltechnieken. Vormen van hypnotherapie zijn onder meer regressietherapie, NLP, imaginatie, autogene training en zelfhypnose.

Het aantal toepassingsmogelijkheden van hypnose en hypnotherapie is enorm. Hypnotherapie geeft uitstekende resultaten bij onder meer de behandeling van eetstoornissen, stress, burn-out of angst. Maar ook als je wilt stoppen met een ongezonde gewoonte, zoals roken of snoepen, is hypnose een goede keuze.

In Nederland nog niet zo bekend maar in het buitenland inmiddels beproefd is de HypnoSlim® methode. Dit is een combinatie van hypnotherapie, coaching en gedragstherapie die helpt om af te vallen of je eetstoornis te overwinnen. Helpt een virtuele maagband slechts tijdelijk, HypnoSlim® combineert hypnose met goed voedingsadvies en gerichte coaching. Daardoor behaal je al na 4 weken blijvend resultaat. De focus van HypnoSlim® is om je voeding in balans te brengen, zodat je brein erop reageert en je lichaam aanspoort de juiste stoffen aan te maken. Hierdoor verdwijnt de behoefte aan veel vet of suiker en bouw je een nieuwe relatie met voeding op.

Ben Jij Klaar
Voor De Verandering
Van Je Leven?

Wat kost hypnotherapie?

Het aantal benodigde sessies hangt af van waarvoor de hypnotherapie wordt toegepast. Hieronder vind je de beschikbare behandelpakketten.
Stoppen met roken
€350
Inclusief 2 sessies en een luistersessie voor thuis. De eerste sessie duurt ongeveer 1 1/2 uur.
Plan Afspraak
Zelf vertrouwen
€475
Meestal worden tussen 4 en 6 sessies aanbevolen.

Het aantal extra sessies kan worden bepaald door de hoeveelheid begeleiding die je nodig hebt om bevrijd te zijn van je angst.

Afspraak Plannen
Afvallen
€575
Meestal worden tussen 4 en 6 sessies aanbevolen. De eerste sessie duurt ongeveer 1 1/2 tot 2 uur.

Het aantal extra sessies kan worden bepaald door de hoeveelheid begeleiding die je nodig hebt om een gezond gewicht te bereiken.

Afspraak Plannen
Overwin Eetstoornis
€995
Inclusief 10 sessies. De eerste sessie duurt ongeveer 1 1/2 uur.

Het aantal extra sessies kan worden bepaald door de hoeveelheid begeleiding die je nog extra nodig hebt.

Afspraak Plannen

Afspraak inplannen

Weten wat ik als hypnotherapeut voor jou kan doen?

Denk je dat hypnotherapie de oplossing kan zijn voor jouw uitdaging? Plan een kennismakingsgesprek in mijn agenda. En bekijk samen met mij wat jouw mogelijkheden zijn.