Menu

Ik begon erg sceptisch aan de virtuele maagband: Het Verhaal van Maarten

Ik wil graag met jullie het inspirerende verhaal van Maarten delen. Zijn verhaal bewijst dat verandering echt mogelijk is, zelfs wanneer we in eerste instantie sceptisch zijn. Ik heb Maarten leren kennen als iemand met een open geest en kritische blik, die een prachtige reis naar gewichtsverlies en een nieuwe levensstijl is begonnen.

“Om eerlijk te zijn,” begint Maarten zijn verhaal, “begon ik behoorlijk sceptisch aan dit traject. Vanaf een afstand leek het allemaal vrij zweverig en wist ik niet goed wat ik, als iemand die graag met beide benen op de grond staat, kon verwachten.” Dit is een gevoel dat velen van ons misschien wel herkennen wanneer we een nieuw pad inslaan, vooral als het om onze gezondheid en welzijn gaat.

Maarten deelt zijn succesverhaal – 2,5 maand later en 14 kilogram lichter. Dit is geen prestatie om licht op te vatten. Het toont de kracht van vastberadenheid en het vermogen om obstakels te overwinnen. Het herinnert ons eraan dat zelfs wanneer iets aanvankelijk “zweverig” lijkt, er tastbare en meetbare resultaten mogelijk zijn als we ons openstellen voor nieuwe kansen.

In het verleden heeft Maarten verschillende diëten geprobeerd. Hoewel sommige succesvoller waren dan andere, kwam het gewicht altijd weer terug. Dit is een patroon dat velen van ons wellicht bekend voor zal komen. Maar wat Maarten ontdekte tijdens zijn reis met Ron Meijering, was meer dan alleen een dieet – het was een verandering van levensstijl.

“Eigenlijk ben je bezig je levensstijl aan te passen,” legt Maarten uit. “Je past elementaire zaken aan in je voedings- en bewegingspatroon, die je daadwerkelijk helpen om op een gemakkelijke manier (ja, echt waar) af te vallen.” Dit is de essentie van duurzame verandering. Het draait niet om snelle oplossingen, maar om het omarmen van nieuwe gewoonten en een mindset die leiden tot blijvende resultaten.

Maarten spoort anderen aan om kritisch en sceptisch te blijven, maar tegelijkertijd open te staan. Hij deelt dat het traject met Ron uiteindelijk heeft geleid tot “een compleet andere levenswijze die je veel zal brengen!” Dit is een boodschap van hoop en kracht van Maarten voor iedereen die worstelt met gewichtsverlies.

Ben je geïnspireerd door Maartens verhaal? Sta je open voor de mogelijkheid van echte verandering, zelfs als het aanvankelijk sceptisch lijkt? Waarom zou je niet hetzelfde pad bewandelen en je eigen reis naar een gezondere levensstijl beginnen? Neem vandaag nog de eerste stap en ontdek hoe je met vastberadenheid en een open geest je eigen succesverhaal kunt creëren. Grijp deze kans en werk samen met mij aan een gezondere, gelukkigere jij. De reis begint nu.

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.