Menu

Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Houd jij ook zo van lezen? Dan heb ik hier wat boeken tips voor tijdens jee vakantie.

Niets zo heerlijk als op het strand  of bij het zwembad even helemaal weg te dromen bij een steengoed boek. Geen idee welk boek je deze zomer mee moet nemen op vakantie? Hier zijn 5 boeken die ik alvast klaar leg voor de vakantie.

O ja bonus tip, word lid bij de plaatselijke Bibliotheek,  je hebt dan voor rond de 40 euro toegang tot oneindig veel e-books en luisterboeken.

Leestip 1: Leugens en lattes, Lauren Weisberger

Jaren nadat Emily afscheid nam van modemagazine Runway en haar tirannieke baas Miranda Priestly, werkt ze als imagomanager voor de hotste Hollywoodsterren. Wanneer topmodel Karolina Hartwell onterecht wordt beschuldigd van rijden onder invloed lijkt zowel haar carrière als haar huwelijk ten einde. Samen met gezamenlijke vriendin en ex-topadvocate Miriam Kagan zet Emily alles op alles om erachter te komen wie Karolina erin heeft geluisd en plant ze de zoetste wraak die Manhattan ooit heeft gezien. En wie kan daar beter bij helpen dan de enige echte Miranda Priestly?

Leestip 2: Zeven perfecte dagen.

En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart. Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van die week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk. Dan gaat hij op reis en hij belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning. En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kan je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij…

Leestip 3: Was ik nu 20, 30 of 40?, Valerie Eyckmans

Als je twintig in je hoofd bent en veertig in je lijf, wat ben je dan? Heb je dan een midlifecrisis? Voormalig Flaircolumniste Valerie Eyckmans had er alle vertrouwen in dat ze het leven later wel zou begrijpen. Niet dus. Met weinig schroom, grote kwetsbaarheid en een nog groter relativeringsvermogen vertelt de Antwerpse auteur in deze ongegeneerde autobiografie over het mysterie van de midlife. Scherp, herkenbaar en vooral hi-la-risch. Just the way we like it.

Leestip 4: Het Italiaanse meisje, Lucinda Riley

Rosanna is nog maar elf als ze de man die haar leven zal veranderen voor het eerst ontmoet. In de jaren die volgen blijven de paden van Rosanna en Roberto elkaar kruisen. De twee extreem getalenteerde operazangers voelen een obsessieve liefde voor elkaar, maar het onomkeerbare verleden lijkt hun gezamenlijk geluk in de weg te staan…

Leestip 5: De antwoorden op de grote vragen, Stephen Hawking

Hoe is alles begonnen? Kunnen we de toekomst voorspellen? Zijn tijdreizen mogelijk? De wereldberoemde wetenschapper en bestsellerauteur Stephen Hawking laat ons zijn laatste ideeën over de grootste vragen van het universum na in dit briljante, postuum uitgegeven werk.

Veel leesplezier gewenst en ik ben benieuwd naar jouw favoriete vakantie boek!

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.