Menu

Lily over de Virtuele maagband, “Spectaculair gewichtsverlies is de bijvangst”

Na vele jaren met heel veel verschillende diëten zonder blijvend succes besloot ik een consult aan te vragen bij Ron.

Geen dieetregime, geen calorieën tellen, maar wezenlijke interesse in mij en mijn overgewicht. Waar komt het vandaan? Wat zit aan de basis van dit gedrag van slecht voor mezelf zorgen. Als eten op de 2de plaats komt, kwam ik dus kennelijk zelf ook op de 2de plaats.

In 2 hypnosesessies viel het kwartje en zette ik stappen tot zelfacceptatie en zelfliefde. En dit leidde organisch tot een heel ander eetgedrag waarin ik gezonde keuzes kan maken en tijd opeis voor mezelf om gezond te gaan eten.

Ik kwam voor de Virtuele Maagband, maar wat Ron me heeft gegeven gaat veel verder dan dit. Spectaculair gewichtsverlies is de bijvangst, voor het eerst van mijn leven écht voor mezelf willen zorgen bleek de hoofdzaak.

‘alles wat je wilt dat kun je’

Ik kan Ron’s mantra inmiddels dromen.

Dank je wel!

Lily Rijpkema

P.S. Wil je net als Lily Spectaculair gewichtsverlies met bijvangst?

Ben je net als Lily helemaal klaar met al die verschillende diëten zonder blijvend succes en wil je ook naar zelfacceptatie en zelfliefde!

Daar kan ik je bij helpen.

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in. Het alleen oplossen lijkt makkelijk, dat is het niet. Je hebt gewoon hulp nodig van een coach. Iemand die ervoor zorgt dat jij het gewenste resultaat veel sneller zult behalen.

Tijdens het gesprek kijken we samen naar:

– Waar je nu staat
– Wat je al hebt geprobeerd
– Het stappenplan dat jij nodig hebt om voor verandering te zorgen

Daar hoef je zelf niets voor te doen, ik heb alles al voor je uitgewerkt. Althans, je moet er wel iets voor doen. Een gratis en vrijblijvend gesprek inplannen. That’s it!

Plan via deze link direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in!

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.