fbpx Menu

Maak een routine om je dag te starten en je dag wordt nooit meer hetzelfde!

In mijn nieuwe nog te lanceren programma,  wil ik het graag met je hebben over een cruciaal stukje van de puzzel voor een gezond en happy leven.

Wanneer je dit op orde hebt, dan heb je een gelukkig leven met veel minder stress. Wanneer je dit niet op order hebt, dan overkomt elke dag je opnieuw.

Waar ik het over heb is de invloed van het hebben van een goede ochtend routine.

Veel mensen zeggen dat het hebben van een routine niet nodig is om je goed te voelen. Ik ben het daar helemaal niet mee eens.

In de praktijk betekent het ontbreken van een vaste routine dat je overgeleverd bent aan de waan van de dag en heb je het idee dat je geen controle hebt over je dag en leven.

Misschien is dit iets om te onthouden. Je ochtend routine bepaalt het succes van je dag.

Ben je het met me eens dat wanneer je je ochtend ritueel verandert van direct op je telefoon kijken naar eerst rustig ontbijten en een ochtendwandeling maken, dat je dag dan heel anders begint?

Mag ik je dan uitdagen om morgen eens een half uur eerder op te staan en eerst eens een lekkere ochtend wandeling te maken? Ik hoor graag wat het voor jou gedaan heeft.

Ben je bereid om van elke dag een waardevolle dag te maken, of laat je elke dag door andere bepalen hoe deze eruit ziet?

Maak een routine om je dag te starten en je dag wordt nooit meer hetzelfde!

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je anorexia, boulimia, binge eating of overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

 

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.