Menu

Ontwikkel jouw succesroutine met de “Million Dollar” routine

Of je nu wilt afvallen, stoppen met roken, een eetprobleem wilt overwinnen of het alcoholgebruik wilt verminderen, de sleutel tot succes ligt in het toepassen van een effectieve routine. Laten we eens kijken naar de vijf stappen van de “Million Dollar” routine, die je kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Stap één: Stap uit bed als de wekker gaat. Begin je dag met vastberadenheid en vermijd de verleiding om te snoozen. Door direct uit bed te stappen, geef je jezelf een krachtige start.

Stap twee: Maak je bed op. Dit eenvoudige ritueel zorgt voor een gevoel van voldoening en discipline. Het creëert ook een opgeruimde omgeving die rust en orde uitstraalt.

Stap drie: Geef jezelf een grote high five in de spiegel tijdens het tandenpoetsen. Dit moment van zelfliefde en positiviteit versterkt je zelfvertrouwen en zet je in de juiste mindset voor succes.

Stap vier: Vermijd het gebruik van je telefoon in het eerste uur na het opstaan. Door je energie niet te verspillen aan externe prikkels, behoud je focus en geef je jezelf ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Stap vijf: Maak elke dag kleine stapjes. Het zijn de kleine, consistente acties die het grote verschil maken. Neem dagelijks kleine stappen in de richting van je doelen en je zult merken dat je vooruitgang boekt en je succesroutine versterkt.

Als je behoefte hebt aan begeleiding bij het ontwikkelen van jouw succesroutine, ben ik er om je te helpen als hypnotherapeut. Samen kunnen we werken aan het identificeren van jouw specifieke doelen en uitdagingen, en ik zal je voorzien van gepersonaliseerde begeleiding en tools om obstakels te overwinnen en jouw gewenste resultaten te behalen.

Neem vandaag nog de beslissing om jouw succesroutine te ontwikkelen en te streven naar de verandering die je wilt zien. Samen kunnen we de krachtige” Million Dollar” routine implementeren en jouw weg naar succes bewandelen. Maak een afspraak en begin vandaag nog met het creëren van een leven vol voldoening en verwezenlijking.

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.