Menu

Op weg naar de Masterclass op 8 Februari…

Vanmorgen op de fiets naar mijn oude “jonge”” vriend Job Dijk geweest.
 
Samen met hem hebben we zitten brainstormen over de video die we willen maken tijdens de 1e Masterclass die ik organiseer op 8 Februari.
 
Wat ontzettend leuk was om te samen te ontdekken was, dat dit voor mij een reis is naar iets heel nieuws. Iets wat voor mij ook soms eng is en waar ook ik mijn onzekerheden over heb.
 
Misschien herken je dat wel dat je iets nieuws moet gaan doen en dat je het gevoel hebt kan ik dat wel? En is het op dat moment niet veel makkelijker om te zeggen, nou weet je wat ik stop ermee. Ja toch.
 
Nou ik kan je zeggen dat soort gevoelens zijn er ook bij mij. En dan is het de kunst om verder te kijken dan nu, nu wil je stoppen, waarom, omdat ons brein standaard zo is ingesteld, die wil nu plezier niet straks.
 
En ik kijk verder dan nu, ik kijk naar stel dat ik 1 iemand verder kan helpen in zijn of haar strijd tegen de eetstoornis of angsten. Stel dat ik bij een iemand het licht weer kan laten schijnen in zijn of haar leven. Ben ik dat niet ongelofelijk egoïstisch om te denken. Ik stop ermee.
 
Dus ik ga door en dat is wat we samen in beeld willen brengen de reis naar de Masterclass toe en daarom is het zo gaaf om samen te werken. Je hoeft die reis niet alleen te maken er is iemand die je wil en kan helpen, als je bereid bent om de eerste stap te zetten naar die hulp.
 
Neem jij de 1e stap? Meld je dan aan voor de Masterclass op 8 Februari.
 
https://ronmeijering.nl/masterclass-eetstoornis-overwinnen-aanmeldingspagina

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.