fbpx Menu

Opgeruimd geeft ruimte

Heb je in de loop van de jaren veel spullen om je heen verzameld en wil je daar nu wel eens vanaf? Tijd voor een grote opruimactie!

Want hoe meer spullen, hoe minder overzicht. Minder overzicht zorgt voor meer onrust en chaos, vooral in je hoofd. Je kunt je daardoor minder ontspannen.  Rust in je hoofd start met rust te brengen in de ruimte om je heen! Hieronder de stappen die ervoor zorgen dat het opruimen ook lukt!

Stap 1: Begin klein

Wil je meteen te hard van stapel lopen en gelijk alles tegelijk aanpakken? Grote kans dat je al snel weer afhaakt. Begin klein. Maak een lijstje per ruimte wat je wilt aanpakken en maak daarin keuzes en vooral met kleine stapjes.

 

Stap 2: Blijf kritisch

Vind je het moeilijk om spullen weg te doen? Vraag jezelf dan af welke spullen je de afgelopen maanden hebt gebruikt, of gedragen. Hangt er kleding in je kast die je het afgelopen jaar niet  gedragen, maar waarvan je denkt; mmm misschien handig voor later. Neem er afscheid van en doe het weg.

Stap 3: Luister naar je gevoel

Wees kritisch en tegelijkertijd luister naar je gevoel. Want van alles om je heen zou je blij moeten kunnen worden. Pak een item vast en vraag jezelf af of dit je gelukkig maakt. Nee? Dan neem je er afscheidt van en komt het op de stapel; dit mag weg. Simpel toch?

Succes met de tips!

 

 

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.