Stoppen Met Roken Door Hypnose

Stoppen met roken door hypnose? Doorsta de ontwenningsverschijnselen zonder
nicotinepleisters. Samen met mental coach en hypnotherapeut Ron Meijering lukt het.
stoppen-roken-ron-meijering

Afkicken Zonder Nicotinepleisters

Je hebt al van alles geprobeerd om te stoppen met roken: acupunctuur, een cursus ‘Stoppen met roken’, nicotinepleisters, nicotinekauwgom. Telkens begin je vol goede moed aan de zoveelste poging om te stoppen met roken. Om bij de eerste ontwenningsverschijnselen toch weer een sigaret op te steken. Waarom wil het maar niet lukken om het vol te houden? Het klinkt misschien gek, maar stoppen met roken begint tussen je oren. Of je nou een gelegenheidsroker bent of twee pakjes per dag rookt, de oorzaak van rookverslaving ligt diep in je onderbewustzijn.

Ik ben Ron Meijering, mental coach en geregistreerd hypnotherapeut. Met een brede aanpak van mental coaching en hypnotherapie help ik je stoppen met roken.

Mental Coaching Bij Stoppen Met Roken

Als mental coach onderzoek ik samen met jou waar je behoefte om te roken vandaan komt. Brengt roken je tot rust op stressvolle momenten? Is het ontspannend? Vind je het gewoon lekker of gezellig?

Is het een gewoonte op bepaalde momenten, zoals in de koffiepauze of na het eten? Met deze inzichten gaan we er samen aan werken om jouw nicotinebehoefte weg te nemen.

Hoe Effectief Is Hypnose

Psychotherapie 38%
Gedragstherapie 72%
Hypnotherapie 93%

Waarom Hypnose werkt

Afspraak inplannen

Klaar om samen de uitdaging aan te gaan? Plan dan gelijk jouw kennismakingsafspraak in de agenda van Ron. Nog niet toe aan een afspraak stuur me dan een mail naar ron@ronmeijering.nl of bel me op 06-14 64 23 02

× Heb je een vraag? Stuur me dan een WhatsApp bericht.