Tofu paddenstoelen met kokossaus

- 1 el Ketjap (manis) (~10 g)
- 125 g Champignons, rauw
- 50 g Cherry tomaatjes
- 50 g Rijst ( zilvervlies), ongekookt
- 200 g Tofu (naturel)Breng gezouten water aan de kook en bereid rijst volgens verpakking.
- Snijd tofu in blokjes en dep met keukenpapier droog. Snijd de champignons in plakjes.
- Verhit in koekenpan op middelhoog vuur zonnebloemolie en roerbak de tofu en champignons 8 min. Halveer ondertussen de cherry tomaatjes.
- Breng in andere diepe pan kokosmelk en 75 ml water met cherry tomaatjes, komijn en ketjap aan de kook. Doe hier de gebakken tofu en champignons bij en laat nog 5 min. sudderen op laag vuur. Voeg eventueel extra water toe en breng op smaak met peper en zout.
- Giet de rijst af en doe kokossaus eroverheen.
- Lekker met sriracha, limoen, en/of versgesneden koriander.Ik zeg eet smakelijk!