fbpx Menu

Tofu paddenstoelen met kokossaus

Omdat het deze week de week zonder vlees is, hierbij een lekker recept uit de app zonder vlees.
Tijd: 15 min
Calorieën: 688 kCal
Eiwit: 38 g
Vet: 32 g
Koolh: 62 g
Ingrediënten voor 1 portie:
  • 1 el Ketjap (manis) (~10 g)
  • 125 g Champignons, rauw
  • 50 g Cherry tomaatjes
  • 50 g Rijst ( zilvervlies), ongekookt
  • 200 g Tofu (naturel)Breng gezouten water aan de kook en bereid rijst volgens verpakking.
  1. Snijd tofu in blokjes en dep met keukenpapier droog. Snijd de champignons in plakjes.
  2. Verhit in koekenpan op middelhoog vuur zonnebloemolie en roerbak de tofu en champignons 8 min. Halveer ondertussen de cherry tomaatjes.
  3. Breng in andere diepe pan kokosmelk en 75 ml water met cherry tomaatjes, komijn en ketjap aan de kook. Doe hier de gebakken tofu en champignons bij en laat nog 5 min. sudderen op laag vuur. Voeg eventueel extra water toe en breng op smaak met peper en zout.
  4. Giet de rijst af en doe kokossaus eroverheen.
Tips:
  • Lekker met sriracha, limoen, en/of versgesneden koriander.Ik zeg eet smakelijk!

 

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.