Menu

Transformatie, Succes en Verrijkend: Mijn Training bij Ron Meijering als Mental Food Coach

Hallo allemaal! Ik wil graag met jullie delen hoe geweldig mijn training bij Ron Meijering voor Mental Food Coach is geweest. Ik heb zelf jaren geleden een eetstoornis overwonnen en door de fantastische training die ik bij Ron heb gekregen ben ik nu klaar om als ervaringsdeskundige iets te kunnen gaan betekenen voor anderen.

Vorige week vrijdag was een belangrijke dag, want het markeerde het einde van mijn training als Mental Food Coach onder begeleiding van Ron. Ik ben ontzettend blij en trots om te kunnen zeggen dat ik cum laude ben geslaagd.

Tijdens de training heb ik veel geleerd en waardevolle tools gekregen. Het ging niet alleen over anorexia, maar ook over andere onderwerpen zoals afvallen, stoppen met roken en meer. Ron heeft me veel kennis bijgebracht over EMDR, hypnose en NLP. Ik heb al veel kunnen oefenen met deze technieken en heb gezien welke positieve veranderingen ze teweeg kunnen brengen.

Ron is een geweldige trainer. Hij weet op een inspirerende manier kennis over te brengen, waardoor mijn enthousiasme voor dit vakgebied alleen maar groter is geworden. Zijn begeleiding en ondersteuning hebben me geholpen om mijn angsten te overwinnen en te groeien als coach. Het is zo mooi om te zien hoe EMDR, hypnose en NLP mensen kunnen helpen om positieve veranderingen in hun leven te maken.

Ik zou de training bij Ron absoluut aanraden bij iedereen die geïnteresseerd is in coaching en een bredere kijk wil krijgen op voeding en mentaal welzijn. Het is niet alleen voor mensen met specifieke stoornissen, maar voor iedereen die anderen willen helpen om zich beter in hun vel te voelen. De combinatie van NLP, EMDR, hypnose en voeding maakt deze training uniek en waardevol.

Ik ben ontzettend dankbaar voor Ron als mijn coach. Hij is helder en duidelijk in zijn uitleg en ik had gelijk het vertrouwen dat hij weet waar hij het over heeft. Zijn oefeningen en feedback hebben me geholpen om te groeien en mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en kon alles vragen wat ik wilde. Het was ook heel waardevol om zelf de EMDR en hypnose te ervaren.

Kortom, de training bij Ron Meijering is een aanrader voor iedereen die zijn of haar coaching vaardigheden wil verbeteren en anderen wil helpen om zich beter in hun vel te voelen. Het heeft mijn leven veranderd en ik ben klaar om anderen te begeleiden op hun eigen transformatiereis.

Word een Ervaringsdeskundige Coach met Ron Meijering!

Wil jij ook anderen helpen op hun transformatiereis en een verschil maken in hun leven? Word een ervaringsdeskundige coach met de training van Ron Meijering! Klik hier om meer informatie te krijgen over de training en hoe je je kunt aanmelden:

Wordt Ervaringsdeskundige Coach – Ron Meijering

Ontdek hoe de combinatie van NLP, EMDR, hypnose en voeding jou in staat stelt om anderen te begeleiden naar een betere mentale en fysieke gezondheid. Leer waardevolle tools en technieken die positieve veranderingen teweegbrengen in het leven van je cliënten.

Neem het inspirerende voorbeeld van Helga, die dankzij de training bij Ron Meijering als Mental Food Coach haar eigen eetstoornis heeft overwonnen en nu anderen kan helpen. Bekijk het interview waarin Helga haar ervaringen en inzichten deelt over de training.

Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een bevredigende en verrijkende carrière als ervaringsdeskundige coach.

Klik hier om meer te weten te komen over de training van Ron Meijering en meld je vandaag nog aan: Wordt Ervaringsdeskundige Coach – Ron Meijering

Wees ook de verandering die anderen nodig hebben!

 

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.