Menu

Transformeer je Leven met de Virtuele Maagband – Een Inspirerend Verhaal van Solmaz

Ik had het voorrecht om te spreken met Solmaz, een fantastische persoon die onlangs een ongelooflijke verandering heeft doorgemaakt met behulp van mijn virtuele maagbandprogramma. In het interview en ook in de video deelt ze haar ervaringen, resultaten en hoe ze haar leven positief heeft veranderd.

Twijfels over het Virtuele maagband programma?

Toen ik Solmaz vroeg naar haar twijfels voorafgaand aan het programma, was ik aangenaam verrast door haar volledige vertrouwen in mij en de maagband. Ze had gehoord over de positieve resultaten van haar beste vriendin, die ook met mij had gewerkt. Dit gaf Solmaz het vertrouwen om samen met een andere goede vriendin zonder enige aarzeling deel te nemen aan het virtuele maagbandprogramma. Haar vertrouwen was voor mij heel mooi om te ervaren en ik voelde me vereerd om haar te begeleiden op haar reis naar een gezonder leven.

Ervaring met de virtuele maagband?

De ervaring van Solmaz met het virtuele maagbandprogramma heeft haar leven werkelijk veranderd. Niet alleen is ze ruim 22 kilo afgevallen, maar ze heeft ook een nieuw gevoel van vertrouwen in haar lichaam ontwikkeld. Ze straalt positiviteit en motivatie uit. Haar slaap is verbeterd en ze heeft veel minder last van stress. Het was geweldig om te horen dat ze zich van binnen een gelukkiger mens voelt. Dit is waarom ik dit werk doe – om mensen te helpen hun beste zelf te worden.

Solmaz is een levend voorbeeld van hoe het virtuele maagbandprogramma mensen kan helpen hun doelen te bereiken. Haar succes vervult me met trots. Maar ik wil ook benadrukken dat Solmaz niet alleen verantwoordelijk is voor haar verandering. Mijn rol als coach was van vitaal belang in haar reis. Haar waardering en verlangen om regelmatig contact te houden, was heel bijzonder. Het is mijn passie om mensen te ondersteunen en te begeleiden bij het bereiken van hun doelen, en Solmaz’s succes motiveert me zeker om door te gaan.

Als je jezelf herkent in het verhaal van Solmaz – als je worstelt met overgewicht en je graag een gezonder, gelukkiger leven wilt leiden – dan wil ik je aanmoedigen om actie te ondernemen. Het virtuele maagbandprogramma kan ook jouw leven transformeren. Met mijn begeleiding en ondersteuning zul je ontdekken dat gewichtsverlies mogelijk is zonder intensief te sporten en zonder je favoriete eten op te geven.

Dus als je verandering wil,zet vandaag dan nog de eerste stap naar een nieuw hoofdstuk in je leven. Neem contact met me op en ontdek hoe het virtuele maagbandprogramma jou kan helpen. Samen kunnen we jouw succesverhaal schrijven, net zoals we dat hebben gedaan met Solmaz. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en je te begeleiden op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven!

Neem vandaag nog contact met mij op en begin je eigen reis naar een gezonder en gelukkiger leven! Klik hier om meer te weten te komen over het virtuele maagbandprogramma en om een afspraak te maken.

Wil je graag het interview met Solmaz bekijken? Klik hier om het interview te bekijken en te horen hoe zij haar verandering heeft ervaren.

https://youtu.be/hQbj7UGcJLw

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.