Menu

Twee Hartverwarmende Reviews in één Week – Een Coach Kan Niet Meer Wensen!

Deze week werd ik overladen met liefde en waardering van twee bijzondere zielen, Mireille en Femke, die de moed hadden om hun herstelreis met mij te delen. Hun woorden raakten niet alleen mijn hart, maar herinnerden me ook aan de diepgaande impact die we als coaches kunnen hebben in het leven van anderen.

Anorexia athletica

Mireille, die haar worsteling met anorexia athletica met me deelde, vond bij mij een veilige haven waar ze haar diepste angsten en twijfels kon delen. Haar oprechte dankbaarheid voor de hypnosesessies en de tijd die we samen doorbrachten, raakt me diep. En die kaart met de simpele, maar krachtige woorden “Je bent goud” zal ik voor altijd koesteren als een kostbaar geschenk.

Femke, die dapper vocht tegen Anorexia Nervosa

Femke, die dapper vocht tegen Anorexia Nervosa, vond in mij niet alleen een coach, maar ook een medereiziger op haar weg naar herstel. Haar lovende woorden over mijn begrip, kennis en toewijding deden me beseffen hoe waardevol het is om echt in iemands leven te kunnen duiken en hen te helpen groeien.

Deze twee prachtige reviews herinneren me eraan waarom ik dit werk met heel mijn hart doe. Het is niet alleen mijn passie, maar ook mijn missie om anderen te helpen hun innerlijke kracht te vinden en te bloeien, zelfs te midden van de donkerste dagen.

Dus, wat kan een coach nog meer wensen dan dit? Voor mij is het antwoord simpel: nog meer kansen om liefde en hoop te verspreiden, nog meer levens aan te raken en nog meer dankbaarheid te voelen voor het voorrecht om anderen te mogen helpen groeien.

Heb jij ook behoefte aan een luisterend oor en begeleiding? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we jouw pad naar innerlijke heling bewandelen.

"Een therapeut die weet wat je voelt"

Maak een afspraak

Ik ben er om je te helpen.  Boek meteen een afspraak. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mijn kwalificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gediplomeerde NLP Master Practitioner Coach
 • EMDR coach
 • Hypnoslim coach
 • Virtuele maagband consulent
 • Aangesloten bij de CAT multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten
  Collectief Alternatieve Therapeuten
  BO nr.: 60872021-08-31
 •  

 

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.