fbpx Menu

Waar gaat jouw focus deze week naar toe?

Het nieuws over het coronavirus kan je niet ontgaan zijn de afgelopen dagen en weken. Waar je ook kijkt en wat je ook opent online of offline, je ziet de laatste informatie over het virus.

Wat nog interessanter is om te bekijken is wat het nieuws met ons als mens doet en wat we als reactie daarop doen, of vooral niet doen.

Neem nu de supermarkt, het kan je niet ontgaan zijn al die lege schappen in de supermarkt. We zijn met zijn allen massaal aan het hamsteren geslagen en we spreken er schande van en… toch doen we er stiekem aan mee. Desinfecterende middelen, niet aan te slepen, de prijs schiet omhoog en toch is het massaal uitverkocht.

Wat maakt nu dat we dit doen? Veel van wat ons als mens drijft, wordt gestuurd door angst.  Angst is een natuurlijke emotie die een potentiële bedreiging, voor je fysieke of emotionele veiligheid aangeeft. Maar angst, niet gecontroleerde angst, leidt tot negatief gedrag en slechte besluiten.

Dus de vraag is deze week waar ga jij je op concentreren deze week? Waar ga je op richten deze week, op de angst of ga je bewust kiezen waar jij je op focust deze week.  Ik daag je uit om zelf te bepalen wat je toelaat in je hoofd. Ga je voor angst of ga je voor iets waar je zelf bewust voor kiest, zoals bijvoorbeeld groei en liefde?

Ik heb besloten me deze week te concentreren op de mogelijkheden! Wanneer we niet meer bij elkaar mogen komen en geen fysiek contact mogen hebben, laten we dan gebruik maken van de mogelijkheden van deze tijd, namelijk online contact. Daarom start ik vanaf vandaag met online coaching via Skype.

Plan je online intake via Skype of telefoon en ontdek dat je angsten overwinnen en je doelen bereiken  super simpel is ook online!

Ja ik wil een intake inplannen

“Het verhaal van mijn cliënten en mij zijn het levende bewijs dat het kan: afrekenen met je eetprobleem, je angsten of je overgewicht. Je lijf in balans brengen. Weer baas worden over je eigen leven. Een nieuwe start.”

Maak een afspraak

Ik sta klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Maak nu een afspraak. Bel me op 06 - 14 64 23 02 of vul het contactformulier op deze pagina in. Dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

Registratie Ron Meijering

Ron Meijering is officieel Internationaal Register Hypnotherapeut en aangesloten bij de HVNL  de beroepsvereniging voor professionele hypnotiseurs Nederland. Ook is hij SKJ geregistreerd als Jeugdprofessional. Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Ook is Ron Meijering een officieel gediplomeerde NLP Practitioner Coach.

HVNL  SKJ

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.